Budapest GYIK – PlayIT

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A rendezvény 10.00-19.00 óráig várja a látogatókat. A Deluxe, Collector’s és Excellent VIP jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9.00 órától beléphetnek a rendezvényre.

Igen, a helyszínen a pénztárnál egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni. De mindenkinek javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg a gyorsabb bejutás érdekében.

Igen, a Festival Travel Int. Irodában (1095 Budapest, Soroksári út 48.)  9:00 és 16:30 között tudtok OTP és K&H SZÉP kártyával, szabadidő zsebből fizetni. Illetve a helyszíni pénztárainkban is lesz rá lehetőségetek.

A belépőjegy igen, de belépés után minden jegyet karszalagra cserélünk, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész pl. ebédelni, attól még vissza tudsz jönni a PlayIT ideje alatt bármikor.

A Deluxe, Collector’s vagy Excellent VIP jegytípushoz járó ajándékcsomagot csak a helyszínen lehet átvenni, a Collector’s – Deluxe Pont-ban illetve az Excellent VIP Pont-ban. A rendezvényt követően nem áll módunkban sem kipostázni, sem futárral kiküldeni.

Nem, az akciók és kedvezmények PlayIT-exkluzívak, azaz kizárólag a rendezvényeken, reggel 10 órától a készlet erejéig érhetőek el a rendezvény helyszínén. A termékek vásárlásához a rendezvényre való belépésre jogosító jegy vásárlása szükséges.

Sajnos minden termék elfogyhat, semmilyen készlet sem végtelen, bár igyekszünk arra törekedni, hogy senki se távozzon üres kézzel. Ha egy termék elfogy, ezt jelezni fogjuk a stand felett kihelyezett TV-ken, amivel szintén a Ti kényelmeteket szeretnénk szolgálni.

Az előselejtezős versenyeket folyamatosan hirdetjük meg, a listát a honlapon találhatod meg. A legtöbb versenyre a helyszínen lehet jelentkezni a kiállítók standjánál. Kérjük, kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat, mert a rendezvény közeledtével folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információkat és válaszolunk kérdéseidre.

Sajtóakkreditációért a playit@meex.hu címre kérünk egy levelet, melyben leírod, hogy milyen médiumot képviselsz, korábban milyen cikkeket, képeket és videókat jelentettél már meg a rendezvényről, és mit tervezel a következő PlayIT-ről lehozni az oldaladon/újságodban. Kérjük, küldd el médiumod statisztikáit, így látogatottságát/olvasottságát is, mert ez alapján rangsoroljuk a kérelmeket. Fontos megjegyezni, hogy médiumonként korlátozott számban tudunk csak jegyet biztosítani és a kérelem még nem garancia arra, hogy kapsz is jegyet. Még a rendezvény előtt válaszolunk, hogy akkreditációd sikeres volt-e. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt egy hónappal lejár, ez után nem áll módunk van elfogadni.

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@meex.hu címre vagy töltsétek fel facebook oldalunkra, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak a hozzájárulásunkkal lehet közzétenni.

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Igen, a rendezvények területén a rendezvény ideje alatt büfé üzemel, ahol többek között kávét, szendvicseket, csokit és üdítőket tudsz vásárolni. Karszalagoddal ugyanakkor lehetőséged van kimenni az épületből (és vissza is tudsz jönni), ha másféle felfrissülésre vágysz.

A rendezvényen a ruhatárnál. A rendezvény után a talált tárgyakat közzé tesszük facebook oldalunkon, valamint érdeklődni a playit@meex.hu e-mail címen lehet.

A PlayIT Facebook oldalán privát üzenetben vagy az üzenőfalon nyugodtan felteheted kérdéseidet, rendszeresen válaszolunk mindenre. Ezen kívül a playit@meex.hu címen is tudsz érdeklődni. Kérjük, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, böngészd végig a honlapunkat és a közvetlen Facebook előzményeinket, hátha már valaki feltette előtted a kérdést.

Az őszi szezonban meglepetésként mindenkinek akinek van már jegye az XBOX ONE PlayIT SHOW-ra esélye van nyerni valamilyen ajándékot a hetente kedden 18 órakor tartandó Heti Sorsoláson.

Mindenki, akinek érvényes őszi PlayIT jegye van, és beregisztrált azt a playit.hu/win/regisztracioo linken.

Bárhol vásároltad is jegyedet, találsz rajta egy QR, vagy egy vonalkódot, esetleg mindkettőt.

Ez alatt a kód alatt van egy karakterkód (betűk és számok vegyesen), ezt kell beírnod a regisztráció megfelelő kérdésére válaszként.

A regisztrációt követő keddtől a rendezvényig MINDEN sorsoláson részt veszel!

A playit.hu/win/regisztracio linken található űrlapot töltsd ki, add meg a neved, az e-mail címed, a kapcsolat tartás miatt az elérhetőségedet, a jegyed típusát, és vonalkódját. Minden héten a kód alapján fogunk sorsolni.

Nem, minden jegytípus más szorzóval számít bele, de minden, az aktuális sorsolás előtti nap éjféléig leadott érvényes regisztráció bekerül a “kalapba”

Minden nyertest kiértesítünk e-mailben, és telefonon is, és egyeztetjük hogyan tudod átvenni a nyereményt.