A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely Budapesten évente kétszer, valamint több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A rendezvény 10.00 és 19.00 óra között várja a látogatókat. A Deluxe, Collector’s és Excellent VIP jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9.00 órától beléphetnek a PlayIT-re.

Igen! A helyszínen a pénztárnál egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni. De mindenkinek javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg a gyorsabb bejutás érdekében. A jegypénztárak a rendezvény napján, reggel 10-től, a rendezvény ideje alatt végig nyitva lesznek.

Igen, hétköznap a MEEX budapesti irodájában (1095 Bp. Soroksári u. 48 – Malom Bisztró – 10-17 óra között) illetve a helyszíni pénztárainkban OTP és KH SZÉP kártya szabadidő zsebből, illetve bankkártyával és készpénzzel is lehet jegyet vásárolni.

Figyelem! A PlayIT Show rendezvényen gyors és kényelmes, készpénz nélküli rendszerben tudsz csak fizethetni mindenért, kezdve az italoktól az ételeken át minden egyéb termékig.
Hozd magaddal MasterCard/Maestro PayPass, VISA Pay Wave érintés nélküli vagy bármilyen más bankkártyádat. Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával, a helyszínen kiválthatsz egy kártyát, amelyet a kihelyezett feltöltő pontokon tudsz felölteni készpénzzel. További részletek hamarosan! Kövesd a Facebook eseményünket, hogy ne maradj le a fontos infókról: KATT!

A belépőjegy igen, de belépés után minden jegyet karszalagra cserélünk, amellyel szabadon lehet ki- és belépni a rendezvény területére, így ha kimész például ebédelni, attól még vissza tudsz jönni a PlayIT ideje alatt bármikor.

– PlayIT-MOJO powerbank (8000 mAh)
– PlayIT póló kupon (1 db választható póló a helyszínen a PlayIT Shopban)
– Belépőjegy a szombat esti PlayIT Party-ra*
– 2 db Zing Burger PlayIT Edition (kétnapos jegy esetén ez 4 db)
– Egész napos belépés a Youtuber zónába, ahol találkozhattok a kedvenceitekkel
– Youtuber büfé használata
– Collector’s büfé használata (ital, hotdog, snack fogyasztás)
– Collector’s reggeli 9 órától
– PlayIT nyakpánt+Excellent VIP Pass
– Óránkénti sorsoláson való részvétel, értékes nyereményekért
– VIP hostess szolgálat a rendezvény alatt
– Ingyenes ruhatár

* A PlayIT Partyval kapcsolatban hamarosan jövünk a részletekkel!
Figyelem! A prémium ajándékokat az Excellent VIP Ajándék átvevő Pontokban lehet átvenni.
Kattints a jegyvásárláshoz!

– PlayIT-MOJO powerbank (8000 mAh)
– Belépőjegy a szombat esti PlayIT Party-ra*
– PlayIT nyakpánt + Collector’s Pass
– 1 db Zing Burger PlayIT Edition (kétnapos jegy esetén ez 2 db)
– szilikon karkötő
– poszter
– Collector’s Kártya (Partneri kuponok, kedvezmények)
– Egész napos belépés a Collector’s zónába
– Collector’s büfé használata (ital, hotdog, snack fogyasztás)
– Collector’s reggeli 9 órától
– Ingyenes ruhatár

* A PlayIT Partyval kapcsolatban hamarosan jövünk a részletekkel!
Figyelem! A prémium ajándékokat a bejáratnál az Ajándék átvevő Pontokban lehet átvenni!
Kattints a jegyvásárláshoz!

– Belépés a rendezvényre külön sorban a nyitás előtt egy órával, 9:00-től
– PlayIT-MOJO powerbank (2500 mAh)
– PlayIT nyakpánt + Deluxe pass
– szilikon karkötő
– poszter
– Ingyenes ruhatá

Figyelem! A prémium ajándékokat a bejáratnál az Ajándék átvevő Pontokban lehet átvenni!
Kattints a jegyvásárláshoz!

A Deluxe, Collector’s vagy Excellent VIP jegytípushoz járó ajándékcsomagot csak a helyszínen lehet átvenni, a Collector’s – Deluxe Pont-ban illetve az Excellent VIP Pont-ban. A rendezvényt követően nem áll módunkban sem kipostázni, sem futárral kiküldeni.

A PlayIT SHOPban tudod beváltani, a rendezvény ideje alatt, a Shopban megvásárolható bármelyik pólóból választhatsz.

Nem. Partnereink akciói és kedvezményei PlayIT exkluzívak, azaz kizárólag a rendezvényeken, reggel 10 órától a készlet erejéig érhetőek el a helyszínen. A termékek vásárlásához a rendezvényre való belépésre jogosító jegy vásárlása szükséges.

A legtöbb versenyre a helyszínen lehet jelentkezni a kiállítók standjánál. Természetesen adódhatnak kivételek és külön nevezéssel, előjelentkezéssel, selejtezőkkel egybekötött versenyek, amelyekről bővebb tájékoztatást a programok leírásában és Facebookon teszünk közzé. Kérjük, kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat és a rendezvény esemény oldalát, mert a rendezvény közeledtével folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információkat és válaszolunk kérdéseidre.

Sajtóakkreditációért a press@meex.hu címre küldj egy levelet, melyben leírod, hogy milyen médiumot képviselsz, korábban milyen cikkeket, képeket és videókat jelentettél már meg a rendezvényről, és mit tervezel a következő PlayIT-ről lehozni az oldaladon, újságodban. Kérjük, küldd el médiumod statisztikáit, így látogatottságát, olvasottságát is, mert ez alapján rangsoroljuk a kérelmeket. Fontos megjegyezni, hogy médiumonként korlátozott számban tudunk csak jegyet biztosítani és a kérelem még nem garancia arra, hogy kapsz is jegyet. Még a rendezvény előtt válaszolunk, hogy akkreditációd sikeres volt-e. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt egy hónappal lejár, ezt követően már nem áll módunkban elfogadni. A sajtós jegyet a rendezvényen a VIP/STAFF bejáratnál tudod átvenni.

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@meex.hu címre, vagy töltsétek fel a rendezvény Facebook eseményébe, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak előzetes hozzájárulásunkkal lehet közzétenni!

A Házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Igen! A rendezvény ideje alatt több büfé is üzemel, ahol többek között kávét, szendvicseket, csokit és üdítőket tudsz vásárolni. Karszalagoddal ugyanakkor lehetőséged van elhagyni a rendezvény területét (természetesen karszalagoddal vissza is tudsz jönni), ha másféle felfrissülésre vágysz.

A rendezvényen talált tárgyakat az információs ponton kell leadni és ott is kell őket keresni.

Nem. Háziállat – kutya, macska, egér, patkány, hüllő, stb. – behozatala TILOS, kivéve ha program, vagy jóváhagyott cosplayer jelmez indokolja, és a szervezők ezt külön engedélyezték!

Hamarosan fellebbentjük a fátylat, és jövünk a részletekkel!

Nincs, Normál, Deluxe, Collector’ s és Deluxe jeggyel lehet a rendezvényre belépni.

Mi nem ellenőrzünk a Play Plus Zónán kívül életkort, és azt sem, hogy a gyermeket kíséri-e felnőtt, de jelenleg Magyarországon 14 éves kor alatt a szülő felel a gyerekért, így a szülő felelőssége eldönteni, hogy a gyermek egyedül részt vehet-e a rendezvényen (mint pl. mozi, sportesemény, színház, gyermekprogram, stb.).
Ha egyedül veszel részt a rendezvényen, az mindenképp szülői beleegyezéssel történhet.

A jegyvásárlásod akkor tekinthető véglegesnek, ha a fizetési tranzakció sikeres, és a jegyrendszerben a jegyek eladott státuszt kaptak. A weblap visszajelzést ad a vásárlás eredményéről (pl.: „Az ön tranzakciója sikeresen lezajlott”), és megküldi a szükséges visszaigazolást e-mailen. Amennyiben a visszaigazolás egy órán belül nem érkezik meg, ez nem feltétlenül jelenti a vásárlás sikertelenségét. Ilyen esetben, kérjük, ne kezdeményezz újabb vásárlást, hanem lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. (playit@meex.hu)
A levelező rendszerek saját beállítása, ha a visszaigazoló email pl. levélszemétbe kerül, tehát ez nem tekinthető rendszerhibának. Kérjük, vizsgáld át a leveleződ spam mappáját is, és ha itt sem találod a tranzakciós levelet, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy bizonyosságot kapj a vásárlásod eredményességéről.

A vásárlásod lebonyolítása után a tranzakciós email-ben megkapod a letölthető vouchereket. Ezeket a rendezvény helyszínén kinyomtatva, vagy telefonon felmutatva cseréljük karszalagra.
A tranzakciós e-mailben megküldött PDF linkek segítségével nyomtathatók ki/tölthetők le a belépőjegyek.

Sehogy, a webáruházban végzett jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető.

A PlayIT Facebook oldalán privát üzenetben vagy a rendezvény Facebook eseményoldalán nyugodtan felteheted kérdéseidet, rendszeresen válaszolunk minden kérdésre. Ezen kívül a playit@meex.hu címen is tudsz érdeklődni. Kérjük, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, böngészd végig a honlapunkat és a közvetlen Facebook előzményeinket, hátha már valaki feltette előtted ugyanazt a kérdést.