A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A rendezvényen nincs korhatár, bárki beléphet a rendezvényre.

A rendezvényre 3 éves kortól kell jegyet vásárolni.

Igen, a rendezvény napján reggel 10:00-tól, egész nap tudtok Normál jegyet vásárolni.

Igen, a helyszíni pénztárainkban OTP és KH SZÉP kártya szabadidő zsebből lehet fizetni.

A belépőjegy igen, de belépés után minden jegyet karszalagra cserélünk, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész pl. ebédelni, attól még vissza tudsz jönni a PlayIT ideje alatt bármikor.

A jegyvásárlásod akkor tekinthető véglegesnek, ha a fizetési tranzakció sikeres, és a jegyrendszerben a jegyek eladott státuszt kaptak. A weblap visszajelzést ad a vásárlás eredményéről (pl.: „Az ön tranzakciója sikeresen lezajlott”), és megküldi a szükséges visszaigazolást e-mailen. Amennyiben a visszaigazolás egy órán belül nem érkezik meg, ez nem feltétlenül jelenti a vásárlás sikertelenségét. Ilyen esetben, kérjük, ne kezdeményezz újabb vásárlást, hanem lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. (playit@meex.hu)
A levelező rendszerek saját beállítása, ha a visszaigazoló email pl. levélszemétbe kerül, tehát ez nem tekinthető rendszerhibának. Kérjük, vizsgáld át a leveleződ spam mappáját is, és ha itt sem találod a tranzakciós levelet, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy bizonyosságot kapj a vásárlásod eredményességéről.

A vásárlási folyamat során a jegyrendszer a különböző pénzügyi szolgáltatói felületekkel kommunikál. E folyamatok során kérjük a türelmedet. A jegyrendszer minden vásárlás eredményéről tájékoztatást küld neked.
Ne szakítsd meg és ne indítsd újra a már megkezdett fizetést, valamint ne zárd be a böngészőt!
Az idő előtti kilépés, blokkolás gátolja a visszaigazoló email megküldését. Technikai kommunikációs hiba miatt megszakadhat a tranzakció. Amennyiben ilyen jelenséget tapasztalsz, kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal egyeztetés céljából. (playit@meex.hu)
Semmi esetre se kezdeményezzen új vásárlást!

A vásárlásod lebonyolítása után a tranzakciós email-ben megkapod a letölthető vouchereket. Ezeket a rendezvény helyszínén kinyomtatva, vagy telefonon felmutatva cseréljük karszalagra.
A tranzakciós e-mailben megküldött PDF linkek segítségével nyomtathatók ki/tölthetők le a belépőjegyek.

Sehogy, mert a webáruházban végzett jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető.

Sajtóakkreditációért a press@meex.hu címre küldj egy levelet, melyben leírod, hogy milyen médiumot képviselsz, korábban milyen cikkeket, képeket és videókat jelentettél már meg a rendezvényről, és mit tervezel a következő PlayIT-ről lehozni az oldaladon/újságodban. Kérjük, küldd el médiumod statisztikáit, így látogatottságát/olvasottságát is, mert ez alapján rangsoroljuk a kérelmeket. Fontos megjegyezni, hogy médiumonként korlátozott számban tudunk csak jegyet biztosítani és a kérelem még nem garancia arra, hogy kapsz is jegyet. Még a rendezvény előtt válaszolunk, hogy akkreditációd sikeres volt-e. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt egy hónappal lejár, ez után nem áll módunk van elfogadni. A sajtós jegyet a rendezvényen a VIP/Staff bejáratnál tudod átvenni.

A rendezvényre Normál (elővételben 2500 Ft), Deluxe (4490 Ft), Collector’s Edition (13 990 Ft) és Excellent VIP (29 990 Ft) jegyeket tudsz vásárolni.

 • Belépés a rendezvényre elővételes jeggyel rendelkezőknek fenntartott sorban 10:00-től
 • Deluxe ajándékcsomag (PlayIT Limited Edition póló, vászontáska, kitűző, plakát)
 • Deluxe Pass + PlayIT nyakpánt
 • Belépés a rendezvényre külön sorban a nyitás előtt egy órával, 9:00-től
 • Ingyenes ruhatár
 • A jegy csak elővételben kapható!
 • PlayIT Gamer Loot Box (10 000 forint értékű Loot Bot kupon, amely tetszőlegesen levásárolható PlayIT SHOP-ban)
 • Akciós játékfoglalás*
 • Collector’s Pass + PlayIT nyakpánt
 • 1 db Zing Burger PlayIT Edition
 • Egész napos belépés a Collector’s zónába
 • Collector’s reggeli 9 órától
 • Étel- és italfogyasztás a Collector’s Zónában (snackek, hot-dog, üdítők, stb.)
 • Belépés a rendezvényre külön sorban a nyitás előtt egy órával, 9:00-től
 • Ingyenes ruhatár
 • A jegy csak elővételben kapható!
 • PlayIT Gamer Loot Box (14 000 forint értékű Loot Bot kupon, amely tetszőlegesen levásárolható PlayIT SHOP-ban)
 • PlayIT póló kupon (1 db választható póló a helyszínen a PlayIT Shopban)
 • Akciós játékfoglalás*
 • Excellent VIP Pass + PlayIT nyakpánt
 • 2 db Zing Burger PlayIT Edition
 • Óránkénti sorsoláson való részvétel, értékes nyereményekért
 • Egész napos belépés a Youtuber zónába, ahol találkozhatsz a kedvenceitekkel
 • Youtuber büfé használata
 • Collector’s reggeli 9 órától
 • Étel- és italfogyasztás a Collector’s Zónában (snackek, hot-dog, üdítők, stb.)
 • VIP hosting szolgálat az egész rendezvény alatt
 • Belépés a rendezvényre külön sorban a nyitás előtt egy órával, 9:00-től
 • Ingyenes ruhatár
 • A jegy csak elővételben kapható!

Természetesen minden program kipróbálható Normál jeggyel is!

Igen! A videósokkal való találkozás lehetősége nem függ a választott jegytípustól.

A rendezvény 10:00-19:00 óráig várja a látogatókat. A Deluxe, Collector’s, és Excellent VIP jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9:00 órától beléphetnek a rendezvényre.

Nem! A házirendünk szerint háziállat – kutya, macska, egér, patkány, hüllő, stb. – behozatala TILOS, kivéve ha program, vagy
jóváhagyott cosplayer jelmez indokolja, és a szervezők ezt külön engedélyezték!

A házirendünk szerint szúró-vágó eszközt vagy egyéb fegyvert behozni TILOS! Airsoft fegyvert behozni kizárólag golyó és akkumulátor nélkül lehetséges. (a cosplayhez használt karton kardok és egyéb, fegyvernek nem minősülő replikák nem esnek ebbe a kategóriába)

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Igen, de fontos, hogy a szüleiddel ezt előtte megbeszéld! Tudják, hogy a rendezvényen vagy, és legyél elérhető. 🙂

Nem! A rendezvény készpénzmentes, tehát Mastercard, Maestro, Visa payWave, vagy más érintéses fizetésre alkalmas kártyával, illetve telefonnal* is tudsz fizetni. Ha egyikkel sem rendelkezel, akkor a PlayIT-n kiválthatod a PlayIT Cardot, amire a rendezvényen lévő feltöltőpontokon bármikor tudsz pénzt tölteni, és utána használhatod fizetésre. A feltöltőpontokon csak készpénzzel tudod feltölteni a kártyát! További részletek a PlayIT Cardról: www.playitcard.hu
*Az egyérintéses mobilfizetéshez legalább 4.4-es verziószámú Android operációs rendszerrel rendelkező, NFC-képes mobilkészülék, egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható Mastercard® bankkártya szükséges.

A PlayIT-n kiválthatod a PlayIT Cardot, amire a rendezvényen lévő feltöltőpontokon bármikor tudsz pénzt tölteni, és utána használhatod fizetésre. A feltöltőpontokon csak készpénzzel tudod feltölteni a kártyát! Részletek a PlayIT Cardról: www.playitcard.hu

Nem! A rendezvény után is ugyanúgy tudod használni, mint egy rendes bankkártyát. Részletek a PlayIT Cardról: www.playitcard.hu

A PlayIT Card havidíja 2019. januárjától 499 Ft. Ha telefonos alkalmazáson keresztül töltöd fel a kártyát, az egyes feltöltések tranzakciós díja 200 Ft.

A rendezvényen a ruhatárnál. A rendezvény után a talált tárgyakat közzétesszük facebook oldalunkon, valamint érdeklődni a playit@meex.hu e-mail címen lehet.

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@meex.hu címre vagy töltsétek fel Facebook oldalunkra, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak a hozzájárulásunkkal lehet közzétenni.

A PlayIT Facebook oldalán privát üzenetben vagy az üzenőfalon nyugodtan felteheted kérdéseidet, rendszeresen válaszolunk mindenre. Ezen kívül a playit@meex.hu címen is tudsz érdeklődni. Kérjük, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, böngészd végig a honlapunkat és a közvetlen Facebook előzményeinket, hátha már valaki feltette előtted a kérdést.

Figyelem!!! A Hungexpo környékén gyanús alapítványoknak gyűjtenek! Ne adakozz nekik, és ne hidd el, amit mondanak! A PlayIT Show-nak semmi köze nincs hozzájuk, de sokszor ezt állítják! Ha adakozni szeretnél, keresd a PlayIT-en a Jófejség.hu standját, ahol valós célokra gyűjtünk!