Egy gyors kérdés…

2017. 06. 28.

Számunkra az a legfontosabb, hogy olyan rendezvényt szervezhessünk, ahol mindenki jól érzi magát! Ehhez folyamatosan fejlődnünk kell. Most a te segítségedet kérjük, hogy megtalálhassuk a jó irányt! Segítsd a munkánkat néhány egyszerű válasszal, hogy a PlayIT még jobbá válhasson!

Bővebben >>

12 + 1 tévhit a playit jegyekről

2017. 06. 27.

EGY TUCAT TÉVHIT A PLAYIT JEGYEKRŐL

Sajnos elég sok téves infó kering a neten a jegyvásárlással kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, jobb lesz tiszta vizet önteni a pohárba és eloszlatni a kételyeket.

Bővebben >>

Early Access jegyek – 48 órád lesz arra, hogy lecsapj a kedvezményes új jegytípusra

2017. 06. 25.

Igyekszünk folyamatosan a vásárlói igényekhez igazítani a PlayIT Show-k belépőinek kínálatát, most pedig egy bombasztikus újdonságot jelenthetünk be végre nektek!

Bővebben >>

Találkozz a Trónok harca sztárjaival az F csarnokban!

2017. 04. 28.

A fotózás és dedikálás mellett természetesen számos további program is vár rátok, így a virtuális valóság és Nintendo játékok szerelmeseinek is érdemes ide látogatni.
Bővebben >>

Cosplayerek, katonák és az ország legnépszerűbb videósai várnak a D csarnokban

2017. 04. 27.

De ha a sportok iránt érdeklődsz, akkor is feltétlen érdemes benézni a Hungexpó D csarnokába szombaton, az Xbox One PlayIT Show-n!
Bővebben >>

Minden, amit a PlayIT Plusról tudni érdemes

2017. 04. 26.

Közvetlenül az Xbox One PlayIT Show után veszi kezdetét a ROG PlayIT Plus, ahol sztárvendégek és korhatáros programok várják a videojátékok szerelmeseit. Bővebben >>

Rengeteg játék mellett a Vastrónt is kipróbálhatod a G csarnokban

2017. 04. 26.

Az Xbox One PlayIT Show legnagyobb csarnokába ezúttal is elképesztő mennyiségű programot sűrítettünk be, így aki ide látogat, biztosan nem fog unatkozni. Bővebben >>

Kihagyhatatlan akciók várnak a PlayIT Show-n!

2017. 04. 25.

Az Xbox One PlayIT Show Budapesten a legmenőbb játékokat és gamer perifériákat zsebelheted be kedvezményes áron. Ezeket az akciókat egyszerűen nem szabad kihagyni!

Bővebben >>

Segíts, hogy segíthessünk!

2017. 04. 21.

A PlayIT szervezői mindig is fontosnak tartották a jótékonykodást, a rászorulók segítését, és ebbe az elmúlt években a PlayIT látogatói is bekapcsolódhattak. Ez 2017-ben sem lesz másként.
Bővebben >>

Ingyenes előadás a Trónok harca színészekkel

2017. 04. 20.

A Trónok harca sorozat két remek színésze, Gemma Whelan és Daniel Portman is a budapesti Xbox One PlayIT Show vendége lesz. A korábban már bejelentett közös fénykép készítése és autogramok kérés mellett egy különleges előadást is szervezünk.

Bővebben >>

Annyi ajándék jár a Trónok harca VIP upgrade mellé, hogy el sem fogod bírni!

2017. 04. 18.

Rengeteg lehetőséged van, ha találkozni szeretnél a Trónok harca sztárjaival a budapesti Xbox One PlayIT Show-n, de a VIP jegy mellé annyi ajándék jár, hogy azt nem lehet szó nélkül hagyni.
Bővebben >>

Ajándék PlayIT jegy a Trónok harca upgrade mellé

2017. 04. 14.

Kitaláltunk egy nagy meglepetést nektek húsvétra! Csapj le a Trónok Harca Upgrade jegyek egyikére és zsákold be mellé ingyen az ajándék budapesti Xbox One PlayIT Show belépőt!
Bővebben >>

Elindult a PlayIT Shop!

2017. 04. 10.

Szerezd be már most a legmenőbb pólókat és PlayIT-es csecsbecséket, vagy csapj le a Minecraftos relikviákra!
Bővebben >>

Imádod a cosplayt? Akkor ott a helyed a PlayIT-en!

2017. 04. 07.

Beöltöznél, vagy csak megnéznéd mások fantaszikus jelmezeit? Akárhogy is, a PlayIT-et nem akarod kihagyni!
Bővebben >>

PlayIT Ház – két hétig tart a videósok összecsapása

2017. 04. 05.

Magyarország legkedveltebb youtuberei két teljes héten át vesznek részt PlayIT Ház megmérettetésén, ahol gamer tematikájú versenyeken, szellemi vetélkedőkön és közösségi programokon mérik össze erejüket.

Bővebben >>

Még sohasem volt ennyire kényelmes a várakozás!

2017. 03. 31.

Az győri Xbox One PlayIT Show már bizonyított a Linistry applikációja, amelynek segítségével jóval egyszerűbb vált a sorban állás a rendezvényen.

Bővebben >>

Te vagy a legjobb játékos a PlayIT-en? Bizonyítsd!

2017. 03. 31.

A budapesti Xbox One PlayIT Show-n számtalan versenyen teheted magad próbára, sőt, akár izgalmas ajándékokat is bezsákolhatsz.
Bővebben >>

Már kaphatóak a Trónok harca Upgrade jegyek!

2017. 03. 28.

Néhány perccel ezelőtt elindult az értékesítés, így ha találkozni szeretnétek kedvenceitekkel, érdemes mihamarabb lecsapni a belépőkre!
Bővebben >>

Így találkozhatsz a Trónok harca sztárjaival a PlayIT-en

2017. 03. 27.

A budapesti Xbox One PlayIT Show-n a Trónok harca sorozat két színésze is tiszteletét teszi, akiktől nemcsak autogramot kérhetsz, de akár közös fotót is csináltathatsz velük, ha megváltod az ehhez szükséges, a belépőjegyet kiegészítő UPGRADE jegyet.

Bővebben >>

Győr után Budapesten is ROG PlayIT Plus!

2017. 03. 27.

Elmúltál már 18? Szeretnél egy kis pluszt? Tudd meg, mi az a PlayIT Plus!

Bővebben >>

Találkozz a Trónok harca színészeivel!

2017. 03. 14.

2017. 04. 29-én a Hungexpón vár minden gamert az Xbox One PlayIT Show Budapest, ahol a megszokott programok mellett igazán ütős újdonságokkal is készülünk. A rendezvény vendége lesz a George R.R. Martin könyvei alapján készülő népszerű sorozat, vagyis a Trónok harca két sztárja is. Ezzel a PlayIT Show ismét szintet lép, hiszen olyan színészeket hoz el nektek, akikkel csak a legnagyobb Conokon találkozhattok.

Bővebben >>

Innen indult és erre tart a PlayIT Show

2017. 03. 14.

2011-ben indult útnak a PlayIT Show, ami immár egy országhatárokon is túlnyúló rendezvénysorozattá nőtte ki magát és a régió legfontosabb gamer találkozóhelye lett.

Bővebben >>

Igazi sikertörténet lett a GameArt

2017. 03. 14.

Tavaly indult el a GameArt névre keresztelt kezdeményezésünk, ami azóta rengeteg lelkes gamert vont be az alkotói munkába.

Bővebben >>

Hangolódj a budapesti PlayIT Show-ra a tavaly őszi videóval!

2017. 03. 14.

Fergeteges bulinak ígérkezik 2017. 04. 29-én az Xbox One PlayIT Show Budapest, az addig hátralévő napok pedig sokkal jobban telnek majd, ha nosztalgiázunk egy kicsit.

Bővebben >>

Válaszd ki a hozzád illő jegytípust!

2017. 03. 14.

Ahogy már megszokhattátok, az Xbox One PlayIT Show Budapest esetében is többféle belépő közül választhattok.

Bővebben >>

Megújult a PlayIT.hu

2017. 03. 13.

Köszöntünk téged a megújult playit.hu weboldalon!

Bővebben >>