12 + 1 tévhit a playit jegyekről – PlayIT

12 + 1 tévhit a playit jegyekről

2017. 06. 27.

EGY TUCAT TÉVHIT A PLAYIT JEGYEKRŐL

Sajnos elég sok téves infó kering a neten a jegyvásárlással kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, jobb lesz tiszta vizet önteni a pohárba és eloszlatni a kételyeket.

Idén egy különleges akcióval készültünk: a leggyorsabb rajongók két napon keresztül akciósan, mindössze 2000 forintos áron csaphattak le a novemberi PlayIT Show Early Access jegyeire. Ez a jegytípus csak limitált példányszámban volt elérhető, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel pedig pillanatok alatt el is fogyott az összes.

1. Most akkor nincs több jegy a PlayIT-re?

Dehogyis! Ellenkezőleg! A hivatalos jegyértékesítés még csak most kezdődik, semmiről sem maradtatok le. Sőt, bár a prémium jegytípusok (mint például a Deluxe, a Collector’s vagy az Excellent VIP) ezúttal is csak korlátozott számban, elővételben kerülnek értékesítésre, a normál jegyek SOHA NEM FOGYNAK EL. Ezeket a jegyeket elővételben kedvezményes áron szerezhetitek be, de a helyszínen is kaphatóak egész nap, korlátlan számban. Olyan nincs, hogy valaki azért maradjon le az év legnagyobb gamer bulijáról, mert elfogytak a jegyek.

2. Most akkor, mikor tudok végre jegyet venni?

A hivatalos jegyértékesítés július 3-án kezdődik, ekkortól kaphatóak a normál, Deluxe Edition, Collector’s Edition és Excellent VIP jegyek is.

3Csak napijegy van?

Mivel a november 18-19-én megrendezésre kerülő PlayIT kétnapos lesz, minden jegytípusból kapható majd napijegy és kétnapos bérlet is.

4. Tuti tipp, azaz leggyorsabban jegyhez jutni…

A jegyértékesítés indulásakor online vásárlással azonnal megszerezheted a jegyedet, amit emailben fogsz megkapni, még csak kimozdulnod sem kell érte, és a futár árát is megspórolod. A jegyedet megvásárolhatod a PlayIT.hu weboldalon és az ott feltüntetett partnereknél is. PlayIT jegyet mindig csak közvetlenül a PlayIT.hu weboldalról vagy a hivatalos partnereknél vásárolj! A nem hivatalos forrásból származó jegyekkel kapcsolatos problémákon sajnos nem áll módunkban segíteni.

5Jó az a jegy attól, hogy a FB-n vettem, vagy a neten valakitől…

A legegyszerűbb, ha nem veszel máshonnan csak a playit.hu oldalról, vagy vásárlás előtt ellenőrzöd, kint van a partnereink között akitől jegyet szeretnél vásárolni. A nem hivatalos partnertől vásárolt jegyekben mindig van egy kis kockázat. Ha pedig ezzel merül fel valami probléma, nem fogunk tudni segíteni.

6Viagogoról...

Viagogo nem a PlayIT értékesítési partnere. Az ilyen típusú értékesítők a valódi jegyárat bőven megfejelve adják el neked a jegyet. Azt javasoljuk, hogy az ilyen jellegű ajánlatokkal ne foglalkozz!! Sajnos sokszor sokkal drágábban adják a jegyet, mint a valódi ára. Mindenképpen ellenőrizd a vásárlás előtt a playit.hu oldalon a jegyek árát, és azt is, abból a jegyből, amit felkínálnak neked, lehet-e még az oldalon vásárolni. Ha igen, semmiképp se vásárolj máshonnan!

7. Csak OTP-s kártyával lehet fizetni

Nem, bármilyen Mastercard, Maestro, Visa, vagy akár Amex kártyával lehet fizetni, de az fizetés valóban az OTP bankon keresztül történik.

8. Mikor érkezik már meg az online vásárolt jegyem a postán?

Postán? Sose. Ha online vásárolsz jegyet, akkor kapsz egy vásárlásról szóló e-mailt, amiből le tudod tölteni a jegyedet.  Ez a vásárlás után néhány percen belül megérkezik.

9. Nyomtatva, vagy telefonon?

Mindegy, hogy de valahogy hozd el magaddal, mert csak a jegyeden található egyedi kód alapján engedünk be, így mindenképpen szükség lesz rá ahhoz, hogy megkapd a karszalagodat.

10. Elindulni a számlával a rendezvényre…

Nem túl szerencsés ötlet..
A jegyeden található egyedi kód alapján engedünk be, így mindenképpen szükség lesz rá ahhoz, hogy megkapd a karszalagodat. A számlára nincs szükségünk!

11Csak online lehet jegyet venni…

Nem, néhány partnerünknél tudsz személyesen is vásárolni. Például a Meex Irodában, a Media Marktokban ország szerte, és  a Tex jegyirodáiban.

12Nem lehet készpénzért jegyet venni sehol…

Tévedés. Néhány partnerünknél tudsz készpénzért is vásárolni. Például a Meex Irodában, a Media Marktokban ország szerte, és a Tex jegyirodáiban.

12+1 Tök mindegy mikor veszek jegyet, csak legyen…

Ez nem teljesen igaz.
A rendezvény előtt megvásárolt minden jegyet elővételes jegynek hívnak.
Az elővételes jegyek általában olcsóbbak, mint a helyszínen vásárolt jegyek, sőt van olyan jegy, ami csak elővételesen kapható, a helyszínen már nem is tudod megvásárolni.