Árkád Game – egy budapesti bevásárlóközpontban vesszük át az uralmat – PlayIT

Árkád Game – egy budapesti bevásárlóközpontban vesszük át az uralmat

2017. 09. 20.

Hétvégén a budapesti Árkád bevásárlóközpontba költöztetjük a PlayIT Show közönségkedvenc programjait, minden gamernek ott lesz a helye a plázában.

Az Árkád Game egy egyedülálló rendezvény, amely egy bevásárlóközpontban idézi meg a PlayIT szellemiségét. A helyszínen rengeteg Xbox One konzolon pörögnek majd a legújabb játékok, autós playseatekben lesznek kipróbálhatóak a legkomolyabb szimulátorok, minden a videojátékok körül forog két teljes napon át szeptember 29-én 10 órától egészen másnap 22 óráig.

Retro PC-k és VR-eszközök (HTC Vive, Oculus Rift, PlayStation VR) teszik teljessé a választékot, a múlt csodáitól kezdve egészen a modern kütyükig mindent kipróbálhattok. A fiatalabbakat a Minecraft és a Skylanders várja, a sportolni vágyóknak pedig a Chio Mozdulj Gamer kínál remek programokat. A művészetek iránt érdeklődőknek a GameArt kiállítást sem szabad kihagyniuk.

Az ország leghíresebb youtuberei és tehetséges cosplayerek is mind azért lesznek ott az Árkád Game-en hogy végre találkozhassanak veletek, így ti se maradjatok otthon, találkozzunk a budapesti Árkádban!

Árkád Game

Időpont: 2017. szeptember 29. 10:00 – szeptember 30. 22:00
Helyszín: Árkád Bevásárlóközpont, Budapest, Örs vezér tere 25/A, 1106
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!