Chio Mozdulj Gamer Mozgalom – PlayIT

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom

 

Chio Mozdulj Gamer

A kezdeményezés célja, hogy egyrészt egészséges életmódra ösztönözze a játékosokat, másrészt lebontsa a velük szembeni előítéleteket. A mozgalom mögött az ország legnagyobb gamer rendezvénysorozata, a PlayIT, és a legnépszerűbb gamer magazin, a GameStar áll – ehhez névadó szponzorként a Chio is csatlakozott.

A Chio Mozdulj Gamer Mozgalom minden hónapban ingyenesen látogatható, változatos sportprogramokat kínál azzal a céllal, hogy megmozgassa a magyarországi játékos közösséget. Ugorj át a Chio Mozdulj Gamer weboldalára, és csekkold le, hogy milyen programokkal találkozhatsz a soron következő Mozdulj Gamer rendezvényen.


Chio Mozdulj Gamer Mozgalom a budapesti PlayIT Show-n

Próbáld ki a Razor eszközeit

Próbáltad már az elektromos rollert vagy a légdeszkát? Áprilisban ott volt a tökéletes alkalom! A PlayOn jóvoltából a budapesti Xbox One PlayIT Show-n is kipróbálhattad a Razor innovatív kereskes eszközeit, mint az e-roller vagy a hoverboard. Kinek van kedve sétálni, ha így is közlekedhet?


lasertag

Megragadhattad a fegyvert és kipróbálhattad magad Lasertagben.


pingpong

Lazítanál egy kicsit a programok között? Ragadhattál ütőt és játszhattál pár labdamenetet a haverokkal a Chio Mozdulj Gamer standjánál!


buborékfoci

Focizni már mindenki focizott, de most egy sokkal izgalmasabb sportot is megismerhettél, ha kilátogattál a budapesti Xbox One PlayIT Show-ra! A buborékfoci lényege, hogy a játékosokat egy hatalmas felfújt labdába bújtatjuk, így ha ütköznek egy másik játékossal, akkor annak nem sérülés, hanem egy bukfenc és garantált nevetés az eredménye.


csocsó

Te vagy a legismertebb kocsmasport királya? Úgy bűvölöd a lasztit, mint senki más? Bizonyíthattad ezt a Chio Mozdulj Gamer asztalainál!


darts

Úgy dobsz célba, mint senki más? Csukott szemmel is simán megvan a tripla-20? A PlayIT-en Darts-ozni is lehetett.


pankráció

Találkozzhattál az ország legjobb pankrátoraival és megnézhetted, hogy hogyan teljesítenek a ringben. A budapesti Xbox One PlayIT Show-ra Magyarország legmenőbb pankrátorai is kilátogattak, és amellett, hogy minden órában készültek egy kis műsorral, a Mozdulj Gamer színpadon is felbukkantak, hogy beszélgessenek veletek erről az extrém sportról.


jégkorong

Nem csak a kapuralövést gyakorolhattad, de az árkád termek kedvenc játékát, a léghokit is kipróbálhattad, ha kilátogattál a budapesti Xbox One PlayIT Show-ra. Az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a jégkorong, t a PlayIT-en is kipróbálhattad magad ebben a sportban. Nem csak a kapuralövés fortélyait sajátíthattad el, hanem kérdezhettél is a profiktól a Chio Mozdulj Gamer színpadon.


warrior akadálypálya

Megállíthatatlan parkouros vagy, aki nemcsak gyors, de erős is? Akkor ezt az akadálypályát neked találták ki! A budapesti Xbox One PlayIT Show Mozdulj Gamer részlegén felállított Warrior ügyességi pályát csak a legképzettebbek tudták teljesíteni.


kinect sports

A Kinect Sports segítségével akkor is sportolhatsz, ha kint épp rossz az idő. A PlayIT-en kipróbálhattad, milyen játékokat tartogat számodra ez az Xbox klasszikus.


Sportágválasztó előadás

Nem tudod eldönteni, mi érdekel igazán? Több sport is érdekel, de nem tudod, miben lennél jó? Szakértőink segítettek! Nagyon fontos, hogy az ember már fiatal korban elkezdjen mozogni, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen mozgásformát választ. A Mozdulj Gamer szakértői segítetek eldöntenia 6-14 éves korosztály számára, hogy adottságaik és készségeik fejlesztése érdekében milyen sportot érdemes választaniuk.