CICAF2019 – cosplay válogatóverseny

Az év legfontosabb és egyben leglátványosabb hazai cosplayversenyének a novemberi PlayIT Show biztosít otthont. Együttműködésben a Cosplay.hu szervezőgárdájával szervezzük a China Cosplay Super Show magyarországi válogatóversenyét. A megmérettetés egyedülálló lehetőséget biztosít a hazai cosplay-közösség számára, ugyanis a győztes csapat Kínába utazik, hogy ott Magyarországot képviselje a komoly presztízzsel rendelkező nemzetközi cosplayversenyen.

A minden évben megrendezett cosplayverseny a China International Cartoon and Animation Festival (röviden CICAF) névre hallgató gigarendezvény elválaszthatatlan programja, melyen kizárólag az egyes országok válogató-versenyeinek győztes cosplayerei léphetnek színpadra és mutathatják be produkciójukat.

A válogatóversenyen kizárólag kétfős csapatok vehetnek részt, nevezni pedig egészen november 11-ig tudtok a cosplay.hu oldalán olvasható versenyszabályzatnak megfelelően. Fontos megemlíteni, hogy a győztes csapat minden utazási költségét (vízum, repülőjegy, hotel, helyi közlekedés, étkezés) a szervezők állják.

További részletes információkat a versenyről, a jelentkezés pontos menetéről valamint a szabályokról a Cosplay.hu oldalán olvashattok.

Fontos információk:

Válogatóverseny időpontja: 2018. november 17., szombat
Válogatóverseny helyszíne: PlayIT Show Budapest
Válogatóverseny nevezési határideje: 2018. november 11., vasárnap 0:00
Döntő időpontja: 2019.04.26 – 05.01 között
Döntő helyszíne: China International Cartoon and Animation Festival‍ – Kína, Hangzhou

Az utazás költségeit a szervezők állják (vízum, repülőjegy, hotel, helyi közlekedés, étkezés).
A versenyzőknek rendelkeznie kell érvényes útlevéllel az utazás időpontja előtt 2 hónappal.
A versenyen csak az vehet részt, aki a 18. életévét a válogató napján betöltötte.
A nyertes csapatot egy szervező is elkíséri a döntőre, így az angol nyelvtudás nem feltétel!