Készpénzmentes fizetés a PlayIT-en. Készülj fel velünk a fizetési lehetőségekre és ismerd meg az ingyenes PlayIT Card-ot. Kattints ide a következő lépéshez.

Filmünnep

Moziünnep 2018

megsokszorozzuk az élményeket

Filmünnepes mozijegyeddel féláron
jöhetsz a PlayIT vasárnapi napjára!

Tartsd meg a mozijegyedet, és a mozijegyen lévő kódot felhasználva vásárolj a novemberi PlayIT Show-ra jegyet elővételben vagy az esemény napján a helyszínen. Ne feledd, hogy a kedvezmény a Playit vasárnapi napjára szól!


filmünnep kupon beváltás

1. lépés: A normál vasárnapi PlayIT jegyen kattints a MEGVESZEM gombra. FONTOS: a kedvezménykódot jegyértékesítési partnereinknél nem tudod beváltani (Ticket Express, PlayIT Shop, Media Markt)!

2. lépés: Keresd meg a Moziünnepes jegyeden található PlayIT kódot. A kódot a képen látható, zöld színnel megjelölt helyen találod meg.
3 lépés: A webshopunkban gépeld be a kódot a Kedvezménykód mezőbe.

4. lépés: Kattints a Kedvezmény beváltása gombra. Ha minden rendben, akkor a “kedvezmény beváltása sikeresen megtörtént” felirat jelenik meg.

5. lépés: Kattints a Megveszem gombra a jegyvásárlás befejezéséhez. Figyelem, ez a jegy Szép Kártyával online nem megvásárolható!


NORMÁL VASÁRNAP

3.000 Ft

2018.11.18.

VASÁRNAPI NORMÁL NAPIJEGY


– Belépés a rendezvényre külön, elővételes jeggyel rendelkezőknek fenntartott sorban 10:00-től
– A jegytípus ára: 3000 Ft, helyszínen: 3500 Ft*
– Ingyenesen igényelhető PlayIT CARD**

* A rendezvén jegypénztáriban készpénzzel is lehet fizetni!


** Minimum 1000 ft feltöltés esetén, az 1000 Ft levásárolható, vagy visszaváltható. Bővebben a kártyáról itt találsz információt: http://playit.hu/budapest/oldalak/mastercard

További vásárlási lehetőségek


filmünnep promóciós információk

A kedvezmény elővételes és helyszínen vásárolt jegy vásárlása esetén is igénybe vehető! A jegyelővétel október 25. és november 16. között érhető el. Helyszíni jegyvásárlás november 18-án vasárnap reggel 10 és este 19 óra között a PlayIT Hungexpon található jegypénztárában. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze!
A kedvezmény kizárólag 1 darab vasárnapra szóló normál jegy 50%-os vásárlására jogosít, melynek ára elővételes jegy vásárlása esetén 1500 forint, helyszínen vásárolt jegy esetén 1750 forint. A kedvezmény érvényesítéséhez hozd magaddal Filmünnepes mozijegyed, vagy a jegy vásárlását igazoló blokkot. Mozijegyedet telefonon is bemutathatod.

Cinema City kupon akció

Hozd magaddal a mozijegyed mellé kapott szórólapot és vásárolj bármely típusú PlayIT Show jegyet elővételben, vagy a rendezvény bármelyik napján a helyszínen 500 forint kedvezménnyel! Sőt, a szórólapon egy 500 forintos PlayIT Shop kupont találsz, melyet bármilyen termékre beválthatsz!


kedvezménykuponok beváltása

Playit Show 500 forintos jegykupon
A szórólapon szereplő kuponkód felhasználásával bármilyen típusú PlayIT Show jegyet 500 forint kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Elővételes kuponkód-beváltás
Webshopunkban gépeld be a kuponkódot, melyet a szórólapon található fehér mezőben találsz meg. Ezután kattints a Kedvezmény beváltása gombra, majd a Megveszem gombra.

Helyszíni kuponbeváltás
Hozd el magaddal szórólapod vagy kuponoda rendezvényre november 17-én szombaton, vagy 18-án vasárnap, és mutasd be vásárlás előtt. A szórólap bemutatása után 500 forint kedvezményt kapsz PlayIT jegyed árából!

PlayIT Shop 500 forintos kupon
A képen látható kupon beváltásával 500 forint kedvezményt kapsz a PlayIT Shopban bármilyen általad választott termékre felső értékhatár nélkül. Ezt a kupont, akkor is beválthatod, ha már felhasználtad a PlayIT jegyre érvényes 500 forintos kuponodat!

Helyszíni kuponbeváltás
Hozd el magaddal szórólapod vagy kuponod a rendezvényre november 17-én szombaton, vagy 18-án vasárnap, és mutasd be a PlayIT Shopban vásárlás előtt. A szórólap bemutatása után 500 forint kedvezményt kapsz bármelyik PlayIT Shop termék árából.

Keresd a PlayIT kuponokat a Cinema City jegyek mellé kapott szórólapokon!

Minden Cinema City mozijegy mellé kapsz egy szórólapot, melyen megtalálod az 500 forintos PlayIT Show kuponokat! Az alábbi képen látható szórólapon szereplő kuponokat kivághatod ha szeretnéd, de magát a szórólapot is elhozhatod magaddal a rendezvényre, ugyanúgy elfogadjuk majd.

Ha kérdésed van keress minket Facebookon vagy a playit@meex.hu címen!