GameArt – PlayIT

GameArt

 

GameArt – odafigyelünk a művészetre!

GameArt kezdeményezésünket 2016 tavaszán indítottuk el, azóta rengeteg lelkes gamert vontunk be az alkotói munkába. A különböző témakörökben kiírt pályázatokra beérkezett művekből összeállított GameArt kiállítás pedig minden PlayIT Show szerves része.

A rendezvényeken szobor- és képkiállítások várják az érdeklődőket, az alkotói pályázatokon pedig több száz tehetséges ifjú művész méri össze képességeit digitális és hagyományos technikákat használva. Igazán különleges művek is születtek az elmúlt időben. A hagyományos képek mellett például már pólóra is készítettek rajzot, sőt, egy kontrollerből és alaplapból összeállított teljesen egyedi szobor is készült a GameArt egyik pályázatára.


GameArt a budapesti PlayIT Show-n

GameArt fan art pályázat – az ecset legyen veled!

Szeretsz rajzolni? Imádod a Star Wars univerzumát? Akkor ez a kihívás neked volt kitalálva.

Idén 40 éves a Star Wars, együtt tisztelegtünk eme szép jubileum előtt pár ütős alkotással!

 

 


képkiállítás

Mindig is csodáltad a játékokhoz tartozó grafikákat és fan artokat? Te magad is érdeklődsz a rajzolás iránt?

A GameArt képkiállításon  megtekintheted hazai művészek alkotásait. Profik és hobbisták, tradicionális és digitális rajzok, már jól ismert és egyedi karakterek.

A képeken át nem csak a tehetséges művészek munkásságát ismerheted ám meg, hanem azt is, hogy kik ők, hol tanulták a rajzolást, hogyan fejlesztették tudásukat, és milyen jó tanácsot adnának a rajzolás iránt érdeklődőknek. A kiállítás a “GameArt fan art pályázat – az ecset legyen veled” pályázat nyertes alkotásaival válik teljessé.


szoborkiállítás

Ugye milyen király lenne élőben találkozni Vasemberrel, Kenway kapitánnyal vagy a Mortal Kombat harcosaival?

Nos, ha megtestesíteni nem is, de azért egy kicsit közelebb hoztuk őket neked. a GameArt standnál, ahol a képkiállítás mellett menő szobrok formájában nézhetted meg kedvenc videojátékos karaktereidet!