Házirend – PlayIT

Házirend

A jegy megvásárlásával látogatóink tudomásul veszik és elfogadják a rendezvény teljes időtartamára a HÁZIREND alábbi pontjait.

A rendezvényre történő belépéssel a rendezvény látogatója a jogkövetkezmények ismeretében kijelenti és nyilatkozik, hogy a rendezvényen saját elhatározásából, saját felelősségére vesz részt, továbbá kijelenti és tudomásul veszi, hogy a rendezvény során bekövetkező esetleges balesetekért, sérülésekért a szervező a felelősségét teljes mértékben kizárja.

BELÉPTETÉS

– A rendezvényre való belépésre kizárólag a szervezők által kijelölt beléptetési pontokon kerülhet sor
– A rendezvényre kizárólag a megváltott napijegyhez rendelt érvényességi időtartamban engedélyezett a belépés, illetve a rendezvényen való részvétel
– A rendezvény területére maximum egy darab 0,5 literes, pet palackos üdítőitalt lehet behozni
– Hang-és képanyagot, illetve videó felvételt bárki rögzíthet és publikálhat az esemény után, sőt, a videókat és képeket kérjük, hogy linkeljétek facebookon nekünk, hogy megoszthassuk mindenkivel!
– A rendezvényt minden korosztály látogathatja, szívesen látunk mindenkit!

AMIT TILOS:
– Szeszes italt a rendezvény területére behozni szigorúan TILOS!
– Szúró-vágó eszközt vagy egyéb fegyvert behozni TILOS! Airsoft fegyvert behozni kizárólag golyó és akkumulátor nélkül lehetséges. (a cosplayhez használt kartonkardok és egyéb, fegyvernek nem minősülő replikák nem esnek ebbe a kategóriába)
– A rendezvény területén a dohányzás és a nyílt láng használata TILOS!
– Az illegális szereket használókat vagy akinél ilyet találunk, átadjuk a hatóságnak!

RÉSZVÉTEL

– A Ticket Expessnél vásárolt belépők hátulján fel lehet tüntetve, hogy a rendezvényre szigorúan tilos képi-és hanganyag rögzítésére alkalmas eszközt behozni. Ezért elnézést kérünk, házirendünknek megfelelően nyugodtan lehet kamerázni és fotózni az eseményen. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.

– A látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényről hang- és képfelvételt készíthet a szervező, ennek megfelelően a látogató a rendezvényen történő részvétellel hozzájárul arcának, megjelenésének rögzítéséhez és esetleges közléséhez. A PlayIT Show vonatkozásában közzétett kép- és hangfelvételek miatt a látogatók semmilyen követelést nem támaszthatnak a szervezővel szemben.

BIZTONSÁG ÉS ELSŐSEGÉLY

– A rendezvényen résztvevők a rendezvény teljes ideje alatt segítségért fordulhatnak a rendezvényen kijelölt elsősegély-nyújtó pontokon szolgálatot ellátó személyzet tagjaihoz

– Amennyiben a rendezvény látogatója vagy látogatói veszélyhelyzetet (például tűzeset) vagy baleseti veszélyforrást észlelnek, arról a rendezvényen biztonsági szolgálatot ellátó személyzet valamely tagját vagy tagjait azonnal kötelesek értesíteni

18+ TARTALMAK

– A rendezvényt meglátogató kiskorú, illetve törvényes képviselője a rendezvényre történő belépéssel tudomásul veszi, hogy a rendezvény területén megtalálhatóak olyan tartalmak, amelyeket besorolásuk szerint kizárólag 18 éven felüliek tekinthetnek meg.

– A kiskorú, és különösen törvényes képviselője a rendezvényre történő belépéssel tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szervezőt semminemű felelősség nem terheli abban az esetben, amennyiben a 18 év alatti résztvevő 18 éven felülieknek szóló tartalmat tekint meg.

– A kiskorú törvényes képviselője a rendezvényre való belépéssel kötelezettséget vállal arra, hogy saját hatáskörben mindent elkövet annak érdekében, hogy a kiskorú a 18 éven felülieknek szóló tartalommal ne találkozzon, amelyhez kérés esetén a szervezők szóbeli segítséget nyújtanak.

EGYÉB

– Szervező a műsorváltozás jogát fenntartja
– Szervező nem vállal felelősséget az elveszett vagy eltűnt tárgyakért

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén a pénztárban tartózkodó kollégák és az infópultosok tudnak segíteni!