Limitált kiadású PlayIT fejhallgató – PlayIT

Limitált kiadású PlayIT fejhallgató

Az Xbox One PlayIT Show Budapest prémium kategóriás belépői mellé, vagyis a Deluxe Edition, a Collector’s és az Excellent VIP jegyek vásárlóinak most egy extra ajándékkal is kedveskedünk. Ez az egy napos jegyekre és a két napos bérletekre is vonatkozik!

A megszokott extrák mellett az ajándékcsomagban most egy különleges fejhallgatót is találtok majd. A MOJO Massive limitált kiadású PlayIT Show fejhallgató egy olyan exkluzív füles, ami már messziről megmutatja mindenki számára, hogy egy vérbeli PlayIT-rajongó viseli azt.

Ne feledjétek azonban, hogy mindig a prémium jegyek fogynak el a leggyorsabban, így ha nem szeretnétek lemaradni a limitált PlayIT Show fejhallgatóról és a többi menő ajándékról, akkor még most csapjatok le egy Deluxe Edition, Collector’s vagy Excellent VIP jegyre! Jegyvásárlásért kattintsatok ide!


MOJO MASSIVE – LIMITÁLT PLAYIT KIADÁS

A MOJO MASSIVE-ban nem fogsz csalódni, csak a basszustól rezegni, hiszen az extra mély basszustartományt a zene lejátszása közben mélyen a mellkasodban érzed, pont úgy, ahogy azt kell. Prémium kialakítását kényelmes viselet jellemzi, a jack csatlakozót például két oldalra is csatlakoztathatod. Az igazi DJ-élményt nem csak a design, de a Music Sharing funkció is elhozza neked és persze annak, akivel megosztod legjobb zenéidet.

A fejhallgatóról további információkat a MOJO hivatalos oldalán találtok.