PlayIT Charity

PlayIT Charity – Néma licit

PlayIT Show Budapest ősz | 2019.11.23.


Fontosnak tartjuk, hogy saját lehetőségeinket kihasználva segítsünk abban, hogy a világunk kicsit jobbá váljon. Három olyan kezdeményezést is elindítottunk, amellyel támogatjuk a fiatalokat, illetve a rászorulókat. A klasszikus jótékonysági akcióink mellett az egészséges életmódra, a közösségformálásra és a művészetre is odafigyelünk.


Jófejség.hu – néma aukció

Gyere a PlayIT Charity helyszínére, és vegyél részt a néma liciten! Értékes relikviák, videósok személyes tárgyai, és partnerek által felajánlott ajándéktárgyak kerülnek „kalapács alá”. Két célra is gyűjtünk: egyrészt szegényebb sorsú gyermekeknek szeretnénk élmény programokat szervezni az Offolj.hu csapatával. Másrészt, a Kuckó programmal közösen karácsonyi csomagokat fogunk összetenni, rászoruló családok számára. A licitet a Jófejség.hu csapatával szervezzük.


CosHelp

A CosHelp kezdeményezést egész évben támogatja a PlayIT. Gyertek és nézzétek meg a szuper képeket, és ismerjétek meg a programot!


#STOPWars!

A novemberi PlayIT-en tiltakozunk a háborúk ellen. Ezért a szervezőkön STOPWars kitűzőt láthattok. Keressétek a StopWars plakátokat, fotózzátok le, és tegyétek ki #stopwars kiírással a felületeitekre! Köszönjük!