PlayIT Ház – PlayIT

PlayIT Ház

 

PlayIT Ház

Két héten át izgalmas vetélkedőkön, versenyeken, közösségi programokon vettek részt hazánk legnépszerűbb youtuberei, ti pedig élőben követhettétek az egészet!

Miről szól a PlayIT Ház? Vállalkozó kedvű videósok személyében kerestük a PlayIT bajnokát. Április 10-től egészen április 23-ig tartott a buli a Duna Plazában, amelyet természetesen élőben is követhettetek a PlayIT YouTube csatornáján és Facebook oldalán.

Minden nap négy videós küzdött a PlayIT Ház bajnoki címéért, ehhez azonban nem volt elég videojátékokban ügyesnek lenni: kreatív, ügyességi és szórakoztató feladatokban is helyt kellett állniuk, hogy pontokat gyűjtsenek. Mivel a versenyzők napi szükségleteiket is ezekből a pontokból fedezték, már csak azért is megérte teperni, hogy ne maradjanak éhen.

A versenyeket egyszerre 10 kamera rögzítette, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről, de ha esetleg nem tudtátok élőben követni az eseményeket, az esti összefoglalóval fel tudtatok zárkózni. A második hét végére a négy legtöbb pontot gyűjtő játékos április 29-én az Xbox One PlayIT Show-on csapott össze a bajnoki címért és az ezzel járó vándorserlegért!


Nézz bele a rögzített adásokba a PlayIT YouTube csatornáján: www.youtube.com/user/PlayITShow


Végeredmény