Készpénzmentes fizetés a PlayIT-en. Készülj fel velünk a fizetési lehetőségekre és ismerd meg az ingyenes PlayIT Card-ot. Kattints ide a következő lépéshez.

PlayIT Plus Zóna

Átalakul a PlayIT Plus! Retró lanparty, esport bárok, árkád játékterem és minden, amit a felnőtt gamer szíve csak szeretne.

 • rage room

  Van egy megunt monitorod? Hozd ki a PlayIT-re és verd szét egy baseball ütővel, a felelős újrahasznosítás jegyében. Vagy csak… Érted… Dühből.

 • Vault51 Gamer Bar

  A Vault 51 poszt-apokaliptikus bárjában mindent megtalálsz, amit szeretnél. Retró konzolok, videojáték, társasjátékok és még sok egyéb meglepetés vár.

 • Infinity Esport Bar

  Teljesen mindegy, hogy konzolon, vagy PC-n szeretsz játszani, az Infinity Esport Bárban megtalálod, amit szeretnél

 • ingame

  Az inGame Esport bár egy retró lanpartyval vár a PlayIT-en! Thanos cocktail, 10 gép, Call of Duty 2, Quake 3 arena, Heroes 3 hotseat. Mi kell még?!

 • Barcraft

  Magyarország legnépszerűbb Esport bárja elhozza a horrort és a borzongást a PlayIT Plus-ba. A legújabb horrorjátékokat akár VR-ral is kipróbálhatjátok, de lesznek klasszikus videojátékok és társasjátékok is!

 • THE MONSTER STATION – powered by PlayStation

  A MONSTER STATION megújul, és a novemberi PlayIT-en már PS4 Pro gépek fogják hajtani a játékokat! A Novembert ezúttal a Gran Turismo-nak szenteljük, szóval öveket bekapcsolni, mert a legdurvább gépekkel lehet majd végigcsapatni mind a két napot! Mindenképp nézzetek be a PlayIT Plus zónába, mert a két nap alatt csak itt láthatjátok majd az új, custom FORD F-150 MONSTER TRUCK-ot! #UnleashTheBest

 • Gesztenye Arcade

  Játszottatok már Mortal Kombat 2-t eredeti játékgépen? Rengeteg különböző csodálatos játékkal vár a retro játékterem a PlayIT Plus-ban!