PlayIT Shop – PlayIT

PlayIT Shop

Mutasd meg ország-világnak, hogy Te vagy a legnagyobb PlayIT rajongó! Ahogyan korábbi rendezvényeinken, úgy most is megvásárolhatod a kiszemelt relikviákat. Válogass a hivatalos PlayIT Show pólók között, szerezd be a loot-gyűjtésre is tökéletes oldaltáskát, vagy pótold a karkötő kollekciód hiányzó darabjait. Játssz többet, állj kevesebbet sorba a PlayIT-en: interneten is megvásárolhatod a legmenőbb gamer cuccokat az újonnan megnyitott a PlayIT Shopban, nézz körül a www.playitshop.hu oldalon!


Válogass a PlayIT Shop termékei között

Pólók

A hatalmas sikerre való tekintettel visszatértek a tavalyi dizájnok, így ismét kaphatóak a már ismert pólók, de természetesen új mintákkal is bővítettük a kínálatot, a következő hetekben pedig további grafikák is felbukkannak majd a shopban.

Karkötők

Akár League of Legends, akár CS:GO, akár Star Wars rajongó vagy, a PlayIT Shopban találsz magadnak szilikon karkötőt. Emellett általános gamer témájú és PlayIT kiegészítők is várnak.

Relikviák

Inkább egy PlayIT bögrére, egérpadra vagy épp laptop táskára fáj a fogad? Ezeket is megtalálod a kínálatban.

Könyvek

Szeretnéd tudni, hogyan kezdte a videózást Szirmai Gergő? Vagy az érdekel, miért pont a Minecrafttal vágott bele a YouTube karrierjébe Sirius vagy épp Anett és Ancsa? Keresd az “Így lettem YouTuber” sorozat részeit a PlayIT Shopban!

Matricák

Minecraft rajongó vagy? Akkor csapj le az albumra, szerezd meg a gyűjthető matricákat és ragaszd be kedvenceidet, hogy a PlayIT-en méltó helyre kerülhessen az aláírásuk!

Jegyek

Természetesen az összes tavaszi PlayIT Show normál, Deluxe- és Collector’s Edition jegyei is kaphatóak a PlayIT Shopban.


A PlayIT Shop kínálata a rendezvényen is elérhető lesz, de érdemes online megrendelni a cuccokat, mert így biztos, hogy az adott termék elérhető lesz a megadott mintával és méretben. A vásárláshoz kattintsatok ide!