PlayIT Special Guests

Találkozz a Trónok Harca, a Harry Potter és a Doctor Who színészeivel! Folytatjuk a korábban megkezdett hagyományt, és idén is meghívtunk több népszerű sorozatszereplőt a PlayIT Show-ra. Gazdagodj felejthetetlen élményekkel az Éjkirály, Seamus Finnigan vagy éppen Petronella Osgood társaságában.

Mindhárom színésszel készíthetsz közös fényképet, de ha szeretnéd, akkor dedikáló kártyádra aláírást is kérhetsz tőlük a helyszínen. Sőt, a színészekkel élőben is beszélgetni fogunk a rendezvényen egy exkluzív előadás keretében, ahol akár arra is lehetőséged lesz, hogy kérdezz tőlük.

A közös fotósához, dedikáláshoz és az előadásokhoz külön jegy vásárlása szükséges. A PlayIT Special Guest jegyeket keresd a jegyek oldalunkon!

Devon Murray (IMDB profil)


Legismertebb szerepe: Seamus Finnigan (Harry Potter)
Előadás: hamarosan
Dedikálás és fotózás: szombat


Devon Michael Murray 1988. október 28-án született az írországi County Kildare-ben, első filmszerepét az 1998-as Apám története (This Is My Father) című alkotásban játszotta. Karrierjét az 1999-ben bemutatott Angyal a lépcsőn (Angela’s Ashes) indította el. A legnagyobb áttörést és népszerűséget a Harry Potter hozta meg számára 2001-ben. A sorozatban tíz éven keresztül Seamus Finnigan karakterét alakította egészen a nyolcadig, befejező epizódig.

Vásárolj dedikáló és fotójegyet

Ingrid Oliver (IMDB profil)


Legismertebb szerepe: Petronella Osgood (Ki vagy, doki)
Előadás: hamarosan
Dedikálás és fotózás: szombat


Ingrid Oliver német-angol színésznő és komikus, a Watson&Oliver szórakoztató műsor párosának egyik fele. Lorna Watsonnal, a komikus partnerével 2005-ben találkozott, majd számos telt házas produkciójuk volt együtt. Az eddigi legismertebb szerepét az 1963 óta műsoron lévő brit sci-fi sorozatban, a Ki vagy, doki?-ban (Doctor Who) játszotta Petronella Osgoodként. Először a Ki vagy, doki? 50. évfordulóra készült különkiadásában láthattuk 2013-ban és azóta még számos epizódban láthattuk Osgood szerepébe bújva.

Vásárolj dedikáló és fotójegyet

Vladimir Furdik (IMDB profil)


Legismertebb szerepe: Éjkirály (Trónok Harca)
Előadás: hamarosan
Dedikálás és fotózás: szombat


Vladimir ‘Furdo’ Furdik 1970. július 1-jén született szlovák kaszkadőr és színész. Az első nagy Hollywoodi áttörést az 1993-as Három muskétás (The Three Musketeers) című film hozta meg számára. Több népszerű filmben kaszkadőrködött már, mint mondjuk a 2010-es Robin Hood vagy a 2012-es 007-Skyfall című filmekben. Mégis talán a legnépszerűbb alakítása a Trónok Harcában látható Éjkirályként. A Trónok Harca hatodik évada óta ő viseli az Éjkirály maszkját, de Vladimir saját arca is látható a sorozatban, mivel kaszkadőrként a sorozat részese volt már azelőtt is, hogy Éjkirállyá vált volna.

Vásárolj dedikáló és fotójegyet