PlayIT Show Squad Challenge

PlayIT Show Squad Challenge

PlayIT Show Budapest | 2020.05.30.


Készen álltok 2020 egyik legnagyobb kihívásra, ahol bebizonyíthatjátok, hogy nincsen nálatok megszállottabb gamer?

Ha bekötött szemmel a legmagasabb nehézségi fokozaton is kipörgettek bármilyen új vagy régi játékot, vagy multis összecsapásokban mindenkit leültettek, netalán tíz perc alatt kiürül miattatok minden szerver, akkor eljött az időtök!

A novemberi PlayIT Show egyik legizgalmasabb újdonsága a Squad Challenge: négyfős csapatokat alakítva kell több fordulón keresztül kőkemény gamer feladatokat és kihívásokat teljesíteni a rendezvényen. A résztvevő csapatok minden fordulóban pontokat gyűjtenek, azonban a csapatmunka mellett az egyéni teljesítmény is nagyon fontos szerephez jut majd. A legtöbb pontot összegyűjtő négyesfogatok értékes ajándékokkal térhetnek haza.

Hogyan tudtok majd nevezni a Squad Challenge-re? Nagyon egyszerű a válasz: Squad jeggyel! Ezt a jegyet kizárólag négyfős csapatok vásárolhatják meg, mellyel a csapat automatikusan a Squad Challenge résztvevője lesz. Figyelem, maximum 30 csapat nevezhet, úgyhogy érdemes lesz sietni a nevezéssel!

Minden Squad jeggyel rendelkező csapattag egyedi PlayIT pólót kap tőlünk a versenyre, melyen a játékos és a csapat neve is szerepel! Érdemes már most azon agyalni, milyen csapat-összeállítással neveztek a Squad Challenge-re. Annyit talán elárulhatunk, hogy megéri olyan pajtásokkal összebútorozni, akik különböző műfajokban tehetségesek, nehogy meglepetés érje a brigádot egy-egy fordulóban. Mi szóltunk.


Fontos infó, hogy a Squad jegy egy kiegészítő jegytípus, tehát bármilyen alapjegyet választhattok mellé.

További információkkal és részletekkel később jelentkezünk, de ha nem szeretnétek lemaradni a Squad Challenge-ről, akkor figyeljétek weboldalunkat és kövessetek minket Facebookon, valamint jelezzétek az eseményoldalon, hogy ott lesztek a PlayIT-en.
Buy now fake designer bags