Készpénzmentes fizetés a PlayIT-en. Készülj fel velünk a fizetési lehetőségekre és ismerd meg az ingyenes PlayIT Card-ot. Kattints ide a következő lépéshez.

PlayIT Card kisokos

PlayIT Card kisokos

  1. Mindenkinek jár egy INGYENES PlayIT Card! De nem kötelező kiváltani, és nem kötelező ezzel fizetni! Saját bankkártyával is fizethetsz a rendezvényen, illetve a mobilfizetést is használhatod! Készpénzzel csak a bejáratnál a jegyet (amennyiben helyben veszed meg), és a ruhatárat tudod fizetni.
  2. Menj a kártya feltöltő pontok egyikére, és szerezd meg INGYENESEN a PlayIT Card-ot!
  3. Tölts rá pénzt, és már vásárolhatsz is! Ha legalább 3000 Ft-ot ráteszel a kártyádra, kapsz egy ajándék kártyatartót is! Sőt a Konzolvilágnál komoly kedvezményekkel vásárolhatsz!
  4. Ha marad pénz a kártyádon, azt visszakérheted a feltöltőpontoknál, vagy levásárolhatod bárhol a rendezvény után, egy gyors regisztrációt követően! Érdemes megtartanod a kártyát a rendezvény után is, mert egész évben nagy kedvezmények várnak több partnernél is!
  5. A kártya használat is INGYENES, nincsenek rejtett százalékos költségek!
  6. A kártya kiváltása nincs korhatárhoz kötve!
  7. A kártyát hazaviheted, és a regisztrációt követően bárhol, bármikor használhatod. 2018-ban a kártya használata INGYENES!
  8. Ha a kártya kapcsán bármi kérdésed van a rendezvényen, akkor menj bármelyik feltöltő ponthoz, ahol segítenek Neked!

További részletek a www.playitcard.hu oldalon