Rage Room

Rage Room

PlayIT Show Budapest ősz | 2019.11.23.


A PlayIT Show Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, ahol második alkalommal kerül megrendezésre a Rage Room a JÖN Alapítvány szervezésében.

A show szervezőinek az újbóli felkérésére igazán egyedi szemléletformáló eseménnyel jelentkezünk, ahol az elektronikus eszközök gyártása és utókezelésének a globális problémájára hívjuk fel a figyelmet.

Mi is az a Rage room?

Magyarra fordítva “dühöngő szoba”, ahol a PlayIT Show 2019-as eseményének talán legeredetibb és leginkább figyelemfelkeltő elemével jelentkezünk a JÖN, ami egyszerre lesz feszültség levezető és rendhagyó módon környezetbarát is.

A Rage Roomba bárki elhozhatja elektronikus tárgyát, számítógépét, perifériás eszközeit, illetve monitorát, amit egy kőkemény baseballütővel, pajszerral ripityára verhet szét.

Itt még nem áll meg a tudomány, hiszen következő lépésben szelektíven szétválogatjuk: műanyagot a műanyaghoz, fémet, a fémhez.

Természetesen mindenki védőöltözéket kap. Senkinek nem fog bántódása esni testi épségében (a lelkekre nem vállalunk garanciát 🙂 ). 14 éves kortól szülői beleegyező nyilatkozattal használható a zóna.

Az attrakciónk lényege, hogy felhívjuk a figyelmet az elektronikus hulladékok hulladékproblémájára, a túl-vagy átgondolatlan fogyasztásra, illetve mindezen termékek szelektív gyűjtésére vagy leadására.

Várunk mindenkit dühöngő szobánkba egy kis vagy nagy csapásra a PlayIT Show november 23-i eseményére.