Szeptemberi ajándéksorsolás

Értékes nyereményekre pályázhatsz PlayIT Show Budapest jegyeddel, elindult a szeptemberi ajándéksorsolás!

Ha már megvásároltad belépőjegyedet a novemberi PlayIT Show-ra, akkor mindenképpen regisztrálj a szeptemberi ajándéksorsolásunkra, ahol Fortuna istennő pártfogoltjaként fejhallgatóval, külső akkumulátorral vagy Wolfenstein II: The New Colossus pólóval gazdagodhatsz!

Mit kell tenned ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni az ajándékok egyikét? Az első és legfontosabb, hogy rendelkezz elővételes PlayIT Show Budapest jeggyel, ugyanis jegy nélkül nem tudsz pályázni az ajándékokra. Ha van jegyed, akkor kattints ide, töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már kész is vagy!

Szeptember másodikán sorsolunk a regisztrálók között, a hazavihető nyeremények pedig a következők:

  • 5 darab PlayIT Mojo fejhallgató
  • 5 darab PlayIT Mojo 2500 mAh powerbank
  • 5 darab Wolfenstein II: The New Colossus hosszú ujjú póló (átvételkor egyeztetett és választott méretben: S/M/L/XL)

Ha pedig még nincs még PlayIT Show belépőd, akkor sem maradtál le semmiről: ha szeptember 1-jén 23:59-ig beszerzed saját jegyed honlapunkon és regisztrálsz, Te is részt veszel a sorsoláson! A szeptemberi ajándéksorsolás játékszabályzatát elolvashatod ezen a linken.

Találkozunk november 23-án a budapesti PlayIT-en, addig is a legfrissebb hírekért és bejelentésekért figyeljétek weboldalunkat és kövessetek minket Facebookon, valamint jelezzétek az eseményoldalon, hogy ott lesztek a PlayIT-en.