Társasjáték Zóna

Magyarország legnagyobb független társasjátékos rendezvénye visszatér a budapesti PlayIT Show-ra! Frissített programkínálattal és új kiállítókkal várunk benneteket a Társasjáték Zónában, ahol megtaláljátok az ország kiemelkedő kiadóit, viszonteladóit, fejlesztőit és klubjait. Természetesen hozzák a játékaikat, legfrissebb újdonságaikat, és ha beleszerettek egy-két játékba, akkor a helyszínen meg is vásárolhatjátok azokat! A Társasjáték Zónát keressétek az F csarnokban, ott találkozunk!
 • Wiz-Dom

  A hagyományos táblás és online verzióban is elérhető WIZ-DOM szórakoztató feladványokon keresztül bővíti a gyerekek tantárgyi ismereteit, logikai és stratégiai gondolkodását, miközben közös feladatmegoldásra ösztönzi őket.

 • Game Shuttle Labs

  A Game Shuttle Labs társasjáték-stúdió ismét eljön a PlayITre, hogy bemutassa a “Moonshot: The Next Giant Leap” címet viselő, a hidegháborús űrversenyt és a Holdraszállást feldolgozó társasjáték prototípusát. A játék Kickstarter-kampánya az Apollo-11 50. évfordulójakor indul.

 • Antler Games

  Légy részese egy társasjáték születésének: teszteld a Shadow Tactics videojáték táblás adaptációját! A sikeres Kickstarter kampány után a játék végső fejlesztési fázisában hívunk a feudális japánba egy gyors tempójú lopakodós taktikai játék nyilvános tesztjére.!

 • Proligrád

  Kedves Munkás Barátaink! Nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy új fronton indítunk harcot a Naprakéta-Terv megvalósítása érdekében. A munkáslehelyezés ünnepe után 31 nappal, azaz június 1.-jén a PlayIT Show-n a Hungexpo területén személyesen is találkozhattok velünk. Építsük meg a Naprakétát közösen! Mutassuk meg az imperialistáknak, hogy a Hold és a Mars smafu! Keressetek meg minket, és próbáljátok ki, mennyire vagytok dörzsölt prolik!

 • Gémklub

  Számtalan kipróbálható társasjáték, társasjátékvásár, valamint versenyek várnak a Gémklub standjához látogatókra. A modern klasszikusoktól kezdve a friss újdonságokig rengeteg játékot próbálhattok ki igényeiteknek megfelelően. Ha pedig elvesznétek a játékok tengerében, játékmestereink azonnal segítségre készen állnak!

 • ShockinGames

  Hallottál már titkos társaságokról, háttérhatalmakról, titokzatos eseményekről? Úgy hiszed ezek csak mesék, alaptalan kitalációk, összeesküvés elméletek? Ismerd meg a valóságot a Shadow Empires segítségével! Bújj a Gyíkemberek bőrébe, vezesd az Illuminátusokat, igázd le a világot a Vámpírokkal vagy építs birodalmat a Szabadkőműveseket vezetve!

 • The Mysterious Machine

  Szinte mindenki játszott már PC-n vagy konzolon. Na de digitalis asztalon? Keresd a Misterious Machince standját és kukkants bele a jövőbe! Olyan játékélmény vár rád, amilyennel eddig legfeljebb csak a filmekben találkoztál.

 • Game Relation

  Nem tudod leszervezni a társasjátékos partikat a haverokkal? Megismernél új arcokat játék közben? A Game Relation alkalmazással megszervezheted társasjáték partijaidat online, vagy csatlakozz meglévő játékokhoz. A PlayIT-en ráadásul rögtön egy versenyen is részt vehetsz, ahol izgalmas ajándékok várnak.

 • InGame Esport bár

  Budapest egyik legmenőbb e-sport és VR bárja a Hungexpóra költözik a hétvégére.Nézz be az InGame-be egy frissítőért a PlayIT-en is, és próbáld ki a mókás játékokat, vagy szusszanj egyet a buli forgatagában!

 • Compaya

  ComPaYa több Spiel des Jahres (év játéka) és Kennerspiel des Jahres (év gémerjátéka) díjat elnyert játék magyarországi kiadójaként elkötelezett a minőségi társasjátékozás mellett. Felnőtteknek szóló játékai mellett széles gyermekjáték-kínálattal is rendelkezik. Örömmel vesz részt a PlayIT-en, hogy még szélesebb körhöz juttathassa el a minőségi társasjátékozás élményét.

 • Castle of Mind

  A Castle of Mind egy kétszemélyes logikai-stratégiai társasjáték, amit az az egyedi mechanika tesz különlegessé, hogy a játékosoknak egyszerre kell figyelni az egész pályát, mert az ütés nem feltétlen ott történik, ahol a bábuk állnak. Az igazi küzdelem valójában a két játékos elméjében zajlik.

 • Board Game Café

  A Board Game Cafe a társasjátékos kávézó. A PlayIt-re partijátékokkal érkezünk. A játék iránti szenvedélyünket szeretnénk megosztani veled, hogy megtapasztalhasd a közös játékélmény örömét. Gyere le játszani!

 • Crokinole

  A Crokinole egy pörgős, szórakoztató társasjáték az egész családnak. Pár perces, izgalmas meccsekből áll, így a legkisebbek sem unják meg. A rövid menetek azonban egy hosszú játékká állhatnak össze, így a Crokinole órákig tartó szórakozást nyújt!

 • Fun With Geeks

  Adományozz a Fun With Geeks standjánál és segíts megtervezni a csatorna saját Monopoly-ját! Nevezd el a helyszíneket, fesd ki a bábukat, és közben tedd egy kicsit jobb hellyé a világot!

 • Mindclash Games

  Próbáld ki a Mindclash Games nagysikerű “Cerebria – The Inside World” világán alapuló Cerebria Kártyajátékot és játssz az érzelmekkel – szó szerint! Lépj be az emberi elme izgalmas, színes világába, keverd a Derűs és Borús érzelmeket és építsd fel elsőként az Identitásodat a győzelemhez!

 • Reflex Shop

  A Reflex Shopnál azt vallják: attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani. Keresd hát a Reflex Shop standját a PlayIT-en, próbáld ki a legmenőbb játékokat, és fedezd fel újra a gyermeki énedet!

 • Terraforming Earth

  Ebben a magyar fejlesztésű játékban három különös robottal kell visszahozni az életet az elsivatagosodott Földre. Megvan benned ami ahhoz kell, hogy megmentsd a világot? Próbáld ki a PlayIT-en.