Vásárlási pontok

 • Konzolvilág

  Az ország legnagyobb videojáték üzlethálózata verhetetlen árakkal és hatalmas, csak a PlayIT-en érvényes akciókkal érkezik a rendezvényre. A videojátékok mellett konzolokre, gamer kiegészítőkre és merchandise termékekre is lecsaphattok náluk. A további akciókért kattints ide!

 • GameStar Shop

  Vásárolj régi és új GameStar magazinokat, relikviákat és játékokat a GameStar standjánál! Minden 2000 forint értékű vásárlás felett filmes posztert kapsz ajándékba! A további akciókért kattints ide!.

 • geek corner

  Csapatunk immáron közel 20 éve óta foglalkozik gyűjthető figurák, filmes és TV sorozatos ruházati termékek és egyéb kiegészítők forgalmazásával. Mi olyan termékeket kínálunk, amik már inkább relikviák, dísztárgyak, a játékipar Rolls-Royce-ai.

 • playit shop

  Válogass a PlayIT Show hivatalos termékei közül: egyedi mintázatú pólók, bögrék, matricák, hűtőmágnesek, kitűzők és különböző gamer cuccok várnak, melyekkel mindenkinek megmutathatod, hogy mekkora PlayIT Show rajongó vagy!

 • videójátékbolt

  Videojátékok és konzolok széles választéka mellett izgalmas gyűjtői és ajándéktárgyakat is beszerezhetsz, de a kedvenc játékaid mellé is lecsaphatsz különleges kiegészítőkre, valamint Youtuber termékek széles kínálatát is megtalálod nálunk.

 • mcshop

  Hatalmas Minecraft rajongó vagy? Követed a legnépszerűbb Minecraft videósokat? Pólók, pulóverek, iskolai kiegészítők és ajándéktárgyakat széles választéka MesterMc-s és YoutTube sztárok mintáival a budapesti PlayIT-en. És még sok más szuper relikvia!

 • story shop

  Ha szenvedélyes film, sorozat, képregény vagy játékrajongó vagy és szeretnél hivatalos ajándéktárgyakkal esetleg egyéb merchandise termékekkel távozni a budapesti PlayIT Show-ról, akkor mindenképp nézz körül a Story Shop standján.