Krónikák.hu – Szerepjáték klub

2019.06.01.

A krónikák.hu bemutatkozása és bemutatása, ízelítő mindabból, amiből a rendezvényeinken találkozhatnak demo (rövid játékok) formájában. Fantáziavilágok kipróbálása, bemutatása és megismerése dinamikus, interaktív formában.

Különböző játékrendszerek, statisztikai metódusok a valóság szimulálására a gyakorlatban (nem létező mágikus, képzeletbeli technológia átültetése látszólag mindennapi helyzetekre) a képzelet segítségével. Ha szeretnéd jobban megismerni a krónikák.hu csapatát, akkor kövesd őket Facebookon!

Nem mindennapi élethelyzetek, kommunikációs csatornák, szerepkörök kipróbálása nagy hangsúllyal döntések és következmények hatására a valóságunkhoz nagyon közel álló emberi-, és nem emberi közösségek és társadalmak esetében a fantázia eszközeivel. A történetmesélés legújabb eszközeinek, módszereinek és lehetőségeinek kísérletezése minden korosztály bevonásával és szórakoztatásának igényével.

Bebizonyítani a részvevőknek, hogy az élőszóban zajló, de képzeletben játszott alkalmak milyen relációban vannak a videó- és számítógépes játékok nyújtotta szórakozási formákkal a játékosok által elérhető, szabadság viszonylatában.