League of Legends – Teamfight Tactics

2019.11.23.

A Szövetség töredezett, álomszerű világában játszódó Taktikus csapatharc egy vadonatúj League of Legends játékmód, amelyben hét ellenféllel versenyzel az egyeduralomért. Állítsd össze a legjobb csapatot, tedd őket még erősebbé, és nézd, ahogy harcba indulnak. Ha elég ügyes vagy, a végén csak te maradsz talpon!

Minden kör előtt LoL-hősöket vehetsz fel a boltban aranyért, akik aztán a csapatodat fogják erősíteni. A játék során a csapatod egyre erősebbé válik, ahogy hasonló hátterű és osztályú hősöket veszel fel, különleges bónuszokat feloldva. Emellett három ugyanolyan hősből létrehozhatod a hős szuper változatát, három szuperből pedig a végső változatot.

A csapatod ezután az ellenfél táblájára kerül (vagy ő hozza a saját csapatát a tiédre), és kezdődhet a csata. A harc során a hőseid automatikusan mozognak, támadnak és varázsolnak. Ahogy a LoL fő játékmódjában, itt is fontos megfelelően összeállítani a csapatodat, és okosan elhelyezni a hőseidet az erejük teljes körű kihasználása érdekében.