LINKUP Virtuális Valóság és E-sport EGYESÜLET

2019.06.01.

A budapesti PlayIT-en bemutatkozik az első hazai VR Esport Egyesület. A helyszínen lehetőséget biztosítunk a virtuális élmények kipróbálására, valamint minden második órában a közönség bevonásával bemutatjuk három aktuális projektünk közül az egyiket. A bemutatókat követően a bátrabbak az adott programokban megmérettethetik magukat játékosaink ellen.


LINKUP Virtuális Valóság és Elektronikus Sport Egyesület

El kell fogadnunk, hogy a digitális világ elérkezett, részévé vált mindennapjainknak.

Tudjuk jól, hogy a technológia megállíthatatlanul fejlődik, ezért célul tűztük ki, hogy egy gondolattal előrébb tekintsünk a jövőbe. Az elmúlt években szerzett tapasztalataink alapján az egyik legígéretesebb potenciállal rendelkező technológia a Virtuális Valóság. Felejtsd el a kényelmi társadalmat és a komfortzónát!

Nem lesz elég csak egy gombot megnyomnod ahhoz, hogy sikereket érjél el. Nálunk szükséged lesz az állóképességedre, a gyors reakciódra, előre kell tudnod gondolkodnod ahhoz, hogy a megfelelő döntést tudd hozni. A valóságban szerzett tapasztalatok segítenek, de mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a VR-térben átélt élmények a valóságban is a segítségedre lehetnek? Erre nyújt lehetőséget a Linkup VR!

Közösség

Mit is jelent a LINKUP? Felcsatlakozni, összekapcsolódni a kiber-térben. A logónkban találsz egy betűt, amit, ha jobban megnézel szembetűnik a VR. Ennél azonban többet is kifejez. K, mint közösség. A legkülönfélébb emberekből áll csapatunk, de különbségeink ellenére képesek vagyunk egy közösséget alkotni, mert hiszünk a Linkup szellemiségében. Az egyik legfontosabb alapelvünk, hogy nem győztesnek kell lenned, nincsen nálunk jobb vagy rosszabb. Ha ötven alkalommal szenvedsz vereséget, az csak annyit jelent, hogy melyik az az ötven mód, ahogy ne játsz. Hisszük, hogy mindenkinek van helye nálunk.