MNEB K&H E-sport színpad

2019.06.01.

Követted a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság eseményeit? Most megnézheted, hogyan teljesítenek a legjobb magyar játékosok, ha felcseréljük a versenyjátékokat!

A bajnokság ezüstérmes CS:GO csapata League of Legends-szel fogja veretni, a Rainbow Six Siege játékosok kipróbálják magukat CS:GO-ban, míg az MNEB League of Legends bajnokai fegyvert ragadnak és Rainbow Six Siege-ben játszanak majd izgalmas mérkőzéseket.

Szóval League of Legends vs CS:GO, R6S vs LoL, R6S vs CSGO! Gyertek, nézzétek a hihetetlen showmeccseket, aztán mutassátok meg mit tudtok! Akikkel biztosan találkozhattok az MNEB helyszínen az a Budapest Five, a Team Salamander, a WiLD by Lagardère Sports, a Nice Gaming, és a Plague csapata!


A Magyar E-sport Szövetség, mint a hazai e-sport közösség legnagyobb szakmai szervezete, elindította Magyarország első, több játékot felölelő, ligarendszerű versenysorozatát, a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságot. Partnerei ebben, a PlayIT, a Gamestar, az Esport1 és az Esportmilla. A bajnokság célja, hogy támogassa, segítse a már meglévő és még most alakuló hazai e-sport csapatokat a fejlődésben anyagilag és szakmailag egyaránt.