Moss Destruction

2019.06.01.

Budapesten kipróbálhatjátok több magyar független játékfejlesztő legújabb játékát! Ismerkedjetek meg tehetséges hazai fejlesztők alkotásaival, teszteljétek élőben a bemutatott játékokat, és támogassátok a magyarországi videojáték-fejlesztőket!Moss Destruction

Gyors tempójú rogue-lite véletlenszerűen generált, akciótól fűtött pályákkal. Lépj szinteket és fejleszd harcosaidat, szerezz különleges képességeket és nézz szembe hatalmas főellenségekkel három izgalmas világban. Vezesd kis zöld hőseidet a győzelembe!

A Moss Destruction univerzumában három különböző, egyenként hat, véletlenszerűen generált pályából álló világ vár rád, melyeken több mint ötven féle ellenséggel nézhetsz szembe.

A rogue-lite műfaji elemeknek köszönhetően állandó fejlesztéseket is feloldhatsz a három játszható karakter részére. A harcokban legyőzött ellenfelek után sok hasznos dolog marad hátra, a lőszerkészlet és élet feltöltése mellett különleges és alkalmanként vicces képességekre is szert tehetsz.


Bővebb információk a játékról


Röviden a fejlesztőkről: Shotgun with Glitters

A Shotgun with Glitters igazi játékmegszállottak független csapata, különböző háttérrel és szerteágazó képességekkel más-más területekről. Közös célunk egyedi játékok megalkotása, melyek különleges és maradandó élményeket kínálnak, mint azok a klasszikusok, melyekkel gyermekként mi magunk is játszottunk. A kreatív gondolkodás stúdiónk egyik alappillére. Szeretjük a legfurcsább ötleteket, melyeket megvalósítható tervekké formálunk. Hiszünk benne, hogy a siker kulcsa abban rejlik, ha szereted azt, amit csinálsz. Így lesz a lelkesedésből szenvedély, a munkából pedig hivatás.