Sony PlayStation VR játékzóna

2019.06.01.

Éld át a játékot! Abban a pillanatban, hogy felveszed a PlayStation VR-t, a játékokat egy egészen új módon élheted át PlayStation 4-en. Az akció kellős közepébe kerülsz, mindvégig úgy érzed majd, mintha személyesen lennél ott a játékban. PSVR játékok a budapesti PlayIT-en:

Blood & Truth

A látványos lövöldözésekkel és izgalmas akciókkal teli fantasztikus kalandban kétségbeesett küldetésre indulsz, hogy megmentsd Mark szeretteit egy hidegvérű gengszterfőnöktől. Használd különleges kiképzésedet épületek megmászására, titkos létesítményekbe való beszivárgásra, és szabadítsd el a káoszt különféle nagy erejű tűzfegyverekkel számtalan vérszomjas bandita ellen.


Immortal Legacy: The Jade Cipher

Fedezd fel a felkavaró igazságot egy ősi kínai legenda mögött az Immortal Legacy: The Jade Cipher játékban: a virtuális valóságban játszódó ijesztő, lövöldözős horror kizárólag PlayStation VR-on érhető el.


Firewall Zero Hour

A csapatmunka a lényeg ebben az intenzív, osztagban játszható lövöldözős játékban – vedd fel a PlayStation VR headsetet, gyűjts egy arzenálra való felszerelést, és készülj a lélegzetelállítóan izgalmas harcra! Válassz a 12 tapasztalt zsoldos közül, és ismerkedj meg a válogatott, továbbfejleszthető fegyverekkel.


Beat Saber

Egy ritmusalapú élmény, ami az egész testet megmozgatja! A Beat Saber egyedi, gyors tempójú VR élmény, amely lélegzetelállító neonvilágot kombinál a célra készített elektronikus zenével és finomhangolt akcióelemekkel.


Astro Bot Rescue Mission

Irányítsd Astrót, hogy a nagy kalandok közepette megmenthesse csapatát, miközben a PS VR headset egyenesen a történések sűrűjébe röpít. Pontosan mérj fel minden ugrást, és légy kíváncsi – a küldetés alatt rengeteg felfedezésre váró titokkal találkozhatsz. Ne felejtsd el használni a tested, hogy kileshess a sarkokon, és hogy utat törj kis robotbarátodnak a mászáshoz.