Készpénzmentes fizetés a PlayIT-en. Készülj fel velünk a fizetési lehetőségekre és ismerd meg az ingyenes PlayIT Card-ot. Kattints ide a következő lépéshez.

Xbox One X

2018.11.17-18.

Az Xbox One X zónának betonbiztos helye van a PlayIT-en! A bitang erős konzolon azonban most menő újdonságokat is kipróbálhattok, ha ellátogattok az őszi show-ra.

Ha így tesztek helyből megjelenés előtt próbálhatjátok ki a Battlefield V-öt! Ezt a frankó kanapés részen tehetitek, hatalmas 4K-s Samsung TV-ken. A kanapés zóna másik felében a battle royale játékok szerelmesei kontrollerrel is bizonyíthatják, hogy ők a legjobbak a végtelen PUBG mezőkön. Playseateken a Forza Horizon 4-ben is száguldozhattok, csak óvatosan az élesebb kanyarokban, nehogy kiboruljatok a székből! A FIFA19 sem maradhat ki a repertoárból, igazi autentikus környezetben rúghatjátok a bőrt a kioszkokon.

Az ID@Xbox játékokkal is megismerkedhettek novemberben, mely fedőnév független fejlesztők nagyszerű játékait fogja össze, amik már Xbox One-on is elérhetők.

Castaway Paradise, Forsaken Remastered, Vigor, Road to Ballhalla, State of Anarchy – Master of Mayhem, Jump Gunners, Megaton Rainfall, Dead Cells, Defenders of Ekron, Overcooked 2, Tetra’s Escape, TerraTech, Fall of Light, Graveyard Keeper, State of Mind, Persian Nights – Sands of Wonders, Polygod, Brawlout, Distrust, Planet of the Apes – Last Frontier