Magnew – Games simulator – PlayIT

Magnew – Games simulator

2018.03.11.

Szenvedélyed az autós játékok? Emeld egy új szintre száguldás élményét! Lesz velünk néhány szuper autós szimulátor a Magnew standjánál, amiken érezni fogod milyen egy élesebb kanyar, vagy egy satufék. Csak ki ne borulj a székből…

F1 2017 játékban egy F1-es pilóta bőrébe bújhatunk. A kiterjesztett karrier mód növeli a többszereplős játékot, és új bajnoki módot ad hozzá, az eddig is széles palettájú játékélményhez. A karriered részeként, meghívást kapsz, hogy versenyezz napjaink, különböző klasszikus F1 autóival az egész szezon eseményein keresztül. Az F1 2017-es változat kiegészül, négy alternatív futam kör elrendezéssel, valamint számos új játéktípussal.
GRAVEL, a Milestone legújabb fejlesztésű játéka soha nem látott mixét hozza el az off-road versenyek világának! Minden sarkon más-más kihívás vár Rád a lehető legkülönfélébb játékmódokban mely soha véget nem érő  szórakozást garantál! Cross Country: mely kültéri nyílt pályákat foglal magába, Wild Rush: a vadvilág szerelmeseinek dinamikusan változó környezettel, Speed Cross: a sebesség megszállotjainak ugratókkal  fűszerezve, és Stadium Circuit: az amerikai off-road típusú versenyek kedvelőinek. Az Unreal 4 Engine garantálja a szemet gyönyörködtető grafikát, dinamikusan változó időjárást és a realisztikus megjelenést, karrier módban pedig csak 1 cél lebeg a szemünk előtt: elnyerni az “Offroad Master” címet. A játék hosszútávú szórakozását a Gravel TV csatorna garantálja, ahol egymás ellen próbálhatjuk ki magunkat.
Egyiket sem érdemes kihagyni, úgyhogy bátran gyertek, és próbáljátok ki a játékokat!


Kövesd Facebook oldalunkat a legfrissebb hírekért, és jelezd a PlayIT Show eseményoldalán, hogy Te is ott leszel velünk a PlayIT-en!