Gyakran Ismételt Kérdések


Mi a PlayIT Show?

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

Hánykor kezdődik a rendezvény és meddig tart?

A rendezvény 10.00-18.00 óráig várja a látogatókat. A Deluxe és Collector's jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9.00 órától beléphetnek a rendezvényre.

Egész nap tudok jegyet vásárolni a PlayIT-en?

Igen, a helyszínen a pénztárnál egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni. De mindenkinek javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg a gyorsabb bejutás érdekében.

Tudok SZÉP kártyával fizetni?

Igen, a helyszíni pénztárainkban OTP és KH SZÉP kártya szabadidő zsebből lehet fizetni.

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít?

A belépőjegy igen, de belépés után minden jegyet karszalagra cserélünk, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész pl. ebédelni, attól még vissza tudsz jönni a PlayIT ideje alatt bármikor.

Mit tartalmaz a Collector's Edition jegy?

– A jegy csak elővételben kapható! Az ára: 9900 Ft
– Belépés a rendezvényre nyitás előtt 1 órával, 9:00-től külön sorban
– Ingyenes ruhatár
– Értékes PlayIT ajándékcsomag
– A rendezvény alatt korlátlan étel- és italfogyasztás (snackek, hot dog, üdítők, 18 éven felülieknek sör, stb)
– A garantált ajándékokat a Collector’s-Deluxe Pontban lehet átvenni.
FIGYELEM! Ez a jegytípus limitált számban kerül értékesítésre!

Mit tartalmaz a Deluxe jegy?

– A jegy csak elővételben kapható! Az ára: 4500 Ft
– Belépés a rendezvényre külön sorban a nyitás előtt egy órával, 9:00 órától
– PlayIT ajándékcsomag
– Akciós játékvásárlási lehetőség a helyszínen a rendezvény ideje alatt
– A deluxe jegy nem tartalmazza az ingyenes ruhatári szolgáltatást!
– A garantált ajándékokat a Collector’s-Deluxe Pontban lehet átvenni.
FIGYELEM! Ez a jegytípus limitált számban kerül értékesítésre!

Mi történik, ha elfelejtem átvenni a Collector's jegyemhez járó ajándékcsomagot?

A Collector's jegytípushoz járó ajándékcsomagot csak a helyszínen lehet átvenni, a rendezvényt követően nem áll módunkban sem kipostázni, sem futárral kiküldeni.

Hogyan tudok sajtós jegyet igényelni?

Sajtóakkreditációt IDE KATTINTVA tudsz igényelni. Fontos megjegyezni, hogy médiumonként korlátozott számban (maximum 2 fő/médium) tudunk csak jegyet biztosítani és a kérelem még nem garancia arra, hogy kapsz is jegyet. Még a rendezvény előtt válaszolunk, hogy akkreditációd sikeres volt-e. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt egy hónappal lejár, ez után nem áll módunkban elfogadni.

Az akciós árak máshol is érvényesek?
Nem, az akciók és kedvezmények PlayIT-exkluzívak, azaz kizárólag a rendezvényeken, reggel 10 órától a készlet erejéig érhetőek el a rendezvény helyszínén. A termékek vásárlásához a rendezvényre való belépésre jogosító jegy vásárlása szükséges.
Lehet-e a rendezvényt rögzíteni?

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@meex.hu címre vagy töltsétek fel Facebook oldalunkra, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak a hozzájárulásunkkal lehet közzétenni.

Milyen versenyek lesznek a PlayIT Show-n?

Az előselejtezős versenyeket folyamatosan hirdetjük meg, a listát a honlapon találhatod meg. A legtöbb versenyre a helyszínen lehet jelentkezni a kiállítók standjánál. Kérjük, kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat , mert a rendezvény közeledtével folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információkat és válaszolunk kérdéseidre.

Be lehet vinni ételt és italt a rendezvényre?

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab 1,5 literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Tudok a rendezvényen ételt, italt vásárolni?

Igen, a rendezvények területén a rendezvény ideje alatt büfé üzemel, ahol többek között kávét, szendvicseket, csokit és üdítőket tudsz vásárolni. Karszalagoddal ugyanakkor lehetőséged van kimenni az épületből (és vissza is tudsz jönni), ha másféle felfrissülésre vágysz.

A rendezvényen elhagyott tárgyakat hol keressem?

A rendezvényen a ruhatárnál. A rendezvény után a talált tárgyakat közzétesszük Facebook oldalunkon, valamint érdeklődni a playit@meex.hu e-mail címen lehet.

Kérdéseim, észrevételeim vannak a rendezvénnyel kapcsolatban. Hol tudom jelezni, feltenni ezeket?

A PlayIT Facebook oldalán privát üzenetben vagy az üzenőfalon nyugodtan felteheted kérdéseidet, rendszeresen válaszolunk mindenre. Ezen kívül a playit@meex.hu címen is tudsz érdeklődni. Kérjük, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, böngészd végig a honlapunkat és a közvetlen Facebook előzményeinket, hátha már valaki feltette előtted a kérdést.