Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság

MNEB döntők a PlayIT-en

Elérkezett az első, ligarendszerű hazai e-sport torna döntője! Április 27-én, a győri PlayIT-en ütköznek meg a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság legjobb csapatai három játékban, hogy egy fél éve tartó küzdelem végén kiderüljön, kik hazánk legjobb e-sport csapatai!

Az út hosszú és kihívásokkal teli volt minden csapat és játékos számára. Az őszi selejtezőket követően átigazolási időszak és felkészítő nap várt a játékosokra, hogy gőzerővel vághassanak bele a január közepe óta tartó szezonra. Kőkemény mérkőzéseket láthattunk élőben minden héten League of Legends-ben, CS:GO-ban, PUBG-ben, Hearthstone-ban és Rainbow 6: Siege-ben, de e-sport történelmet csak a legjobbak írhatnak.

Április 27-én, a győri PlayIT-en a két-két legjobb CS:GO, LoL és R6S csapata küzd majd meg a végső győzelemért és a 15 millió Ft-os összdíjazás egy minél nagyobb szeletéért.

Április 28-án pedig Budapesten landol a PlayerUnknown’s Battleground mezőny 64 játékosa, hogy kilootoljanak mindent egy brutális, végső harcban, és eldöntsék, ki ehet majd csirkét vacsorára.

Már most véssétek be az időpontokat a naptáratokba, hogy ne maradjatok le az MNEB első szezonjának mindent eldöntő összecsapásairól! További részletekért látogassatok el a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság weboldalára, vagy az MNEB Facebook oldalára.

mneb döntők

 • MNEB CS:GO döntő

  Az MNEB két legjobb CS:GO csapata egy grandiózus Best-of-3 keretében egymásnak feszül, hogy eldöntsék, ki a legjobb Magyarországon! Itt már tényleg csak a nüanszok döntenek majd arról, hogy kié lesz a 3.500.000 Ft-os összdíjazás legnagyobb része!

 • MNEB K&H LoL döntő

  Az már biztos, hogy nem WiLD – THR örökrangadó lesz a fináléban, de vajon a feltörő Team Plague csapata képes lesz az utolsó akadályt is sikerrel venni? A sorsdöntő Best-of-3 összecsapás végén kiderül, hogy ki a Szurdok királya és ki nyeri a legtöbbet a 3.500.000 Ft-ból!

 • MNEB Rainbow 6: Siege döntő

  Operátorok, tiétek a főszerep! Egy kőkemény és végletekig kiélezett alapszakasz után, már csak a két legjobb ötös van talpon! De vajon kinek jobb a taktikája és a lövőérzéke? Kiderül az MNEB R6S versenyének fináléjában!

 • MNEB K&H Hearthstone döntő

  16 játékos indult el egy nagyon hosszú úton, de a végére csak négy kártyás maradt: ők Magyarország legjobb Hearthstone játékosai. Itt már mindenki all-int mond, de vajon megvédi címét a selejtező győztese, vagy ezúttal új kártya bajnok viszi majd haza a fődíjat?

 • MNEB PUBG döntő

  16 squad, de csak egy csirke! Vajon melyik négyes lesz az, amelyik jól lakik a végén? Jön az eddigi legnagyobb és leghosszabb hazai PUBG verseny fináléja a MNEB keretein belül, a tét pedig nem kevesebb, mint 2.600.000 Ft.

röviden az mneb-ről

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság (MNEB) Magyarország első, több e-sport játékot felvonultató, liga rendszerű bajnokságsorozata. Az MNEB 2018/19-es szezonjában, melynek összdíjazása 15.000.000 Ft, a versenyzők 5 különböző játékban mérik össze a tudásukat hétről-hétre. Az MNEB támogatói a Magyar Telekom, mint távközlési szolgáltató, a K&H Bank, mint banki szolgáltató, az ESL, mint nemzetközi szakmai partner, a PlayIT, az Esport Universum, a Gamestar, a Konzolvilág, a Riska, az Esport1.hu, valamint az Egymillióan a magyar e-sportért Egyesület. További információ: www.mneb.hu

PlayIT Show HUNESZ Esportmilla Telekom K&H Esport1 ESL Konzolvilág Riska Trendency GameStar Esport Universum Fusion TV Magyar LoL TV