PlayIT Plus Pécs – PlayIT

PlayIT Plus Pécs

 

PlayIT Plus

Magyarországon eddig egyedülálló módon, a PlayIT Plus lesz az első olyan rendezvény, ami kifejezetten a felnőtt gamerek számára kínál tematikus programokat és önfeledt kikapcsolódást. Együtt felidézzük a régi LAN-partyk hangulatát, korhatáros játékok seregét próbálhatjátok ki, és egy olyan ütős színpadi show-t élvezhették, amiről aztán mindenki mesélni fog!

Itt a népszerű PlayIT programok mellett további érdekes, korhatáros Pegi 18-as játékok, elsősorban a felnőtt közönségnek szóló tartalmak és színpadi programok várják az érdeklődőket. A PlayIT Plus rendezvények minden esetben a PlayIT Show-k után, azonos helyszínen kerülnek megrendezésre. A legfrissebb hírekért kövesd a PlayIT Plus Facebook oldalát és weboldalát!


PlayIT Plus Pécs


plusz versenyek

Egyedül itt próbálhatod ki a legújabb PEGI 18-as, korhatáros játékokat, ráadásul, ha elég keménynek érzed magad, akkor brutális versenyeinek is megmutathatod tudásodat! Olyan népszerű címek várnak, mint a Killer Instinct, a Mortal Kombat X, vagy éppen a Gears of War 4!


plusz színpad

A PlayIT Plus színpadán félelmetes horror vetélkedők teremtik meg a hátborzongató hangulatot, de nem kell azért megijedni, hiszen az ország legismertebb stand up humoristái csak a nevetésért felelnek majd. A számítástechnika iránt érdeklődőket egy gépfejlesztési előadás várja, a GameStar játékbemutatóit pedig nem szabad kihagyni egyetlen gamerek sem!


plusz sör

Felnőtt gamereknek felnőtt ital jár, így természetesen a PlayIT Plus közönsége is finom hideg sörrel olthatja szomját a rendezvény teljes időtartama alatt. Legendary jegyek tulajdonosai kapnak ajándékba 3 sörkupont!


PlayIT Plus Győr hivatalos videó