Szeged gyik – PlayIT

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A rendezvény 10:00-18:00-ig várja a látogatókat. A Deluxe és Collector’s jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9:00-tól beléphetnek a rendezvényre.

Igen, a helyszínen a pénztárnál egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni, de mindenkinek javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg a gyorsabb bejutás érdekében.

Igen, a helyszíni pénztárainkban OTP és K&H SZÉP kártyával lehet fizetni szabadidő zsebből.

A belépőjegy igen, de belépés után minden jegyet karszalagra cserélünk, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész pl. ebédelni, attól még vissza tudsz jönni a PlayIT ideje alatt bármikor.

– Belépés a rendezvényre külön sorban a nyitás előtt egy órával, 9:00-től
– PlayIT ajándékcsomag
– Ingyenes ruhatár
– A jegytípus ára: 4.990 Ft (Csak elővételben megvásárolható!)

– Belépés a rendezvényre nyitás előtt 1 órával, 9:00-től külön sorban
– PlayIT ajándékcsomag
– Collector’s büfé korlátlan használata (ital, hotdog, snack fogyasztás)
– Egész napos belépés a Collector’s zónába
– Ingyenes ruhatár
– A jegytípus ára: 10.990 Ft (Csak elővételben megvásárolható!)
Figyelem! A prémium ajándékokat a bejáratnál a Collector’s – Deluxe Pontokban lehet átvenni!

A Deluxe vagy Collector’s jegytípushoz járó ajándékcsomagot csak a helyszínen lehet átvenni, a Collector’s – Deluxe Pont-ban. A rendezvényt követően nem áll módunkban sem kipostázni, sem futárral kiküldeni.

Nem, az akciók és kedvezmények PlayIT-exkluzívak, azaz kizárólag a rendezvényeken, reggel 10 órától a készlet erejéig érhetőek el a rendezvény helyszínén. A termékek vásárlásához a rendezvényre való belépésre jogosító jegy vásárlása szükséges.

Sajnos minden termék elfogyhat, semmilyen készlet sem végtelen, bár igyekszünk arra törekedni, hogy senki se távozzon üres kézzel. Ha egy termék elfogy, ezt jelezni fogjuk a stand felett kihelyezett TV-ken, amivel szintén a Ti kényelmeteket szeretnénk szolgálni.

Sajtóakkreditációért a press@meex.hu címre kérünk egy levelet, melyben leírod, hogy milyen médiumot képviselsz, korábban milyen cikkeket, képeket és videókat jelentettél már meg a rendezvényről, és mit tervezel a következő PlayIT-ről lehozni az oldaladon/újságodban. Kérjük, küldd el médiumod statisztikáit, így látogatottságát/olvasottságát is, mert ez alapján rangsoroljuk a kérelmeket. Fontos megjegyezni, hogy médiumonként korlátozott számban tudunk csak jegyet biztosítani és a kérelem még nem garancia arra, hogy kapsz is jegyet. Még a rendezvény előtt válaszolunk, hogy akkreditációd sikeres volt-e. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt egy hónappal lejár, ez után nem áll módunk van elfogadni.

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@meex.hu címre vagy töltsétek fel facebook oldalunkra, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak a hozzájárulásunkkal lehet közzétenni.

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Igen, a rendezvények területén a rendezvény ideje alatt büfé üzemel, ahol többek között kávét, szendvicseket, csokit és üdítőket tudsz vásárolni. Karszalagoddal ugyanakkor lehetőséged van kimenni az épületből (és vissza is tudsz jönni), ha másféle felfrissülésre vágysz.

A rendezvényen a ruhatárnál. A rendezvény után a talált tárgyakat közzé tesszük facebook oldalunkon, valamint érdeklődni a playit@meex.hu e-mail címen lehet.

A PlayIT facebook oldalán privát üzenetben vagy az üzenőfalon nyugodtan felteheted kérdéseidet, rendszeresen válaszolunk mindenre. Ezen kívül a playit@meex.hu címen is tudsz érdeklődni. Kérjük, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, böngészd végig a honlapunkat és a közvetlen Facebook előzményeinket, hátha már valaki feltette előtted a kérdést.