Vásárlási pontok – Szeged

Media Markt

A szegedi Xbox One PlayIT Show-n ismételten kedvetekre válogathattok a hardverek és gamer kiegészítők között. Ha új fülhallgatóra, billentyűzetre vagy éppen egérpadra fáj a fogatok, akkor mindenképpen nézzetek be a Media Markt helyszínen kialakított üzletébe, ahol számos további termékre csaphattok le kizárólag a PlayIT-re érvényes kedvezményes árakon. Miután bezsebeltétek a kiválasztott cuccokat, mérjétek össze tudásotokat a Media Markt 1v1 színpadoknál Hearthstone vagy CS:GO játékokban.


ROG Shop

A szegedi Xbox One PlayIT Show-n bárki beszerezheti a brutális erejű ASUS termékeket! Az ASUS standjánál a legmenőbb gamer perifériákat, füleseket és egérpadokat tudjátok megvásárolni, ezekkel valóban nem lesz ellenfeletek egyetlen játékban sem! Az ASUS helyszín mellett keressétek az értékesítési pontot.


Geek Corner

A HoldfényTeam, a mozi, TV-sorozatok, gamer, fantasy, sci-fi, képregény és anime rajongók boltja volt mindig is. Ebben a hitvallásunkban semmi sem változott az elmúlt 15 évben, és ez továbbra is kihat minden tevékenységünkre. Teljesen mindegy, hogy az üzletünkben vásárolsz, online rendelsz tőlünk, esetleg a hazai vagy külföldi rendezvényeken kihelyezett standunknál találkozunk, minket minden esetben Ti, azaz a rajongóink motiválnak.

Több mint 1500 féle termékünk van folyamatosan készleten, mely termékek listája folyamatosan bővül. Webshopunkban ennek a készletnek a többszöröse is elérhető, előrendelhető vagy hamarosan érkező termékek formájában.

Szeretettel várunk minden Playit látogatót a helyszínen kihelyezett standjainknál, ezúttal megduplázva alapterületünket, és megsokszorozva termékkínálatunkat! Figyelem! Playit Game Card felmutatása mellett 5% kedvezményt adunk minden vásárlónknak!


PlayIT Shop

Mutasd meg ország-világnak, hogy Te vagy a legnagyobb PlayIT rajongó! Ahogyan korábbi rendezvényeinken, úgy Szegeden is megvásárolhatod a kiszemelt relikviákat. Válogass a hivatalos PlayIT Show pólók között, szerezd be a loot-gyűjtésre is tökéletes oldaltáskát, vagy pótold a karkötő kollekciód hiányzó darabjait. Játsszál többet, állj kevesebbet sorba a PlayIT-en: interneten is megvásárolhatod a legmenőbb gamer cuccokat az újonnan megnyitott a PlayIT Shopban, nézz körül a www.playitshop.hu oldalon!


576 KByte

A PlayIT-en a legjobb játékok mellett rengeteg hardveres kiegészítőt és ajándéktárgyat is beszerezhettek, hogy ne csak az élmények maradjanak veletek a kiállítás után. Amennyiben a legújabb PC-s és konzolos játékmegjelenésekre szeretnétek lecsapni, akkor érdemes lesz felkeresni az 576 KByte standját a szegedi Xbox One PlayIT Show-n. Kínálatukban természetesen a friss játékok mellett megtalálhatjátok az elmúlt évek legütősebb sikercímet is, így kiszemelt kedvencetekkel térhettek haza a térség legnagyobb játékos kiállításáról.


MCShop stand

Választottál már a kedvenc MineCraft videósaid termékei közül? Ha még nem, keress fel minket. Iskolai kiegészítők, ajándéktárgyak és ruhaneműk a kedvenc mintáiddal! Rangvásárlás: A MesterMC szerverein minden rang most fél áron van és örökre szól! Na habozz venni magadnak egyet!


VideósBolt

Választottál már a kedvenc YOUTUBER videósaid termékei közül? Ha még nem, keress fel minket. Iskolai kiegészítők, ajándéktárgyak és ruhaneműk a kedvenc mintáiddal!