A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

A rendezvény 10:00-19:00 óráig várja a látogatókat. A Deluxe, a Collector’s, és az Excellent VIP jeggyel rendelkezők a rendezvény kezdete előtt 1 órával, azaz már 9:00 órától beléphetnek PlayIT-re.

A rendezvényen nincs korhatár, bárki beléphet a rendezvényre.

Igen, a helyszínen a pénztárnál egész nap lesz lehetőség jegyet vásárolni. De mindenkinek javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg a gyorsabb bejutás érdekében. A jegypénztárak a rendezvény napján, reggel 10-től, a rendezvény ideje alatt végig nyitva lesznek.

Igen, hétköznap a Meex Irodájában (1095 Bp. Soroksári u. 48 – Malom Bisztró – 10-17 között) illetve a helyszíni pénztárainkban OTP és KH SZÉP kártya szabadidő zsebből, illetve bankkártyával és készpénzzel is lehet jegyet vásárolni.

A rendezvényen a legtöbb standon és büfében biztosított a kártyás fizetési mód is, de javasoljuk, hogy készülj készpénzzel is a rendezvényre.

A belépőjegy igen, de belépés után minden jegyet karszalagra cserélünk, amellyel szabadon lehet ki- és bemenni a rendezvény területére, így ha kimész pl. ebédelni, attól még vissza tudsz jönni a PlayIT ideje alatt bármikor.

A Deluxe, Collector’s vagy Excellent VIP jegytípushoz járó ajándékcsomagot csak a helyszínen lehet átvenni, a Collector’s – Deluxe Pont-ban illetve az Excellent VIP Pont-ban. A rendezvényt követően nem áll módunkban sem kipostázni, sem futárral kiküldeni.

A PlayIT Shop-ban tudod beváltani a rendezvény ideje alatt, a PlayIT Shop-ban megvásárolható bármelyik pólóból választhatsz.

Nem, a partnereink akciói és kedvezményei PlayIT-exkluzívak, azaz kizárólag a rendezvényeken, reggel 10 órától a készlet erejéig érhetőek el a rendezvény helyszínén. A termékek vásárlásához a rendezvényre való belépésre jogosító jegy vásárlása szükséges.

A legtöbb versenyre a helyszínen lehet jelentkezni a kiállítók standjánál. Természetesen adódhatnak kivételek és külön nevezéssel, előjelentkezéssel, selejtezőkkel egybekötött versenyek, amikről bővebb tájékoztatást a programok leírásában és Facebookon teszünk közzé. Kérjük, kövesd figyelemmel Facebook oldalunkat és a rendezvény esemény oldalát, mert a rendezvény közeledtével folyamatosan töltjük fel a legfrissebb információkat és válaszolunk kérdéseidre.

Sajtóakkreditációért a press@meex.hu címre küldj egy levelet, melyben leírod, hogy milyen médiumot képviselsz, korábban milyen cikkeket, képeket és videókat jelentettél már meg a rendezvényről, és mit tervezel a következő PlayIT-ről lehozni az oldaladon/újságodban. Kérjük, küldd el médiumod statisztikáit, így látogatottságát/olvasottságát is, mert ez alapján rangsoroljuk a kérelmeket. Fontos megjegyezni, hogy médiumonként korlátozott számban tudunk csak jegyet biztosítani és a kérelem még nem garancia arra, hogy kapsz is jegyet. Még a rendezvény előtt válaszolunk, hogy akkreditációd sikeres volt-e. A sajtóakkreditációs kérelmek leadási határideje a rendezvény előtt egy hónappal lejár, ez után nem áll módunk van elfogadni. A sajtós jegyet a rendezvényen a VIP/Staff bejáratnál tudod átvenni.

Fényképezni és kamerázni a rendezvényen korlátlanul szabad, sőt köszönjük, hogy erre időt szántok. Kérjük, hogy ezeket az anyagokat küldjétek el nekünk is a playit@meex.hu címre vagy töltsétek fel Facebook oldalunkra, hogy közzé tudjuk tenni. Szervezőkkel készített felvételeket csak a hozzájárulásunkkal lehet közzétenni.

A házirendnek megfelelően alkoholt és illegális szereket tilos behozni a rendezvény területére, üdítőből pedig személyenként maximum egy darab fél literes PET palackos üdítőt hozhatsz be. Szendvicset, csokit nyugodtan hozhatsz magaddal.

Igen, a rendezvények területén a rendezvény ideje alatt büfé üzemel, ahol többek között kávét, szendvicseket, csokit és üdítőket tudsz vásárolni. Karszalagoddal ugyanakkor lehetőséged van kimenni az épületből (és vissza is tudsz jönni), ha másféle felfrissülésre vágysz.

A rendezvényen talált tárgyakat az információs ponton kell leadni és ott is kell őket keresni.

Nem. Háziállat – kutya, macska, egér, patkány, hüllő, stb. – behozatala TILOS, kivéve ha program, vagy jóváhagyott cosplayer jelmez indokolja, és a szervezők ezt külön engedélyezték!

Nincs, Normál, Deluxe, Collector’s Edition és Excellent VIP jeggyel lehet a rendezvényre belépni.

Mi nem ellenőrzünk a PlayIT Plus Zónán kívül életkort, és azt sem, hogy a gyermeket kíséri-e felnőtt, de jelenleg Magyarországon 14 éves kor alatt a szülő felel a gyerekért, így a szülő felelőssége eldönteni, hogy a gyermek egyedül részt vehet-e a rendezvényen (mint pl. mozi, sportesemény, színház, gyermekprogram, stb.).

A jegyvásárlásod akkor tekinthető véglegesnek, ha a fizetési tranzakció sikeres, és a jegyrendszerben a jegyek eladott státuszt kaptak. A weblap visszajelzést ad a vásárlás eredményéről (pl.: „Az ön tranzakciója sikeresen lezajlott”), és megküldi a szükséges visszaigazolást e-mailen. Amennyiben a visszaigazolás egy órán belül nem érkezik meg, ez nem feltétlenül jelenti a vásárlás sikertelenségét. Ilyen esetben, kérjük, ne kezdeményezz újabb vásárlást, hanem lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. (playit@playit.hu)
A levelező rendszerek saját beállítása, ha a visszaigazoló email pl. levélszemétbe kerül, tehát ez nem tekinthető rendszerhibának. Kérjük, vizsgáld át a leveleződ spam mappáját is, és ha itt sem találod a tranzakciós levelet, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy bizonyosságot kapj a vásárlásod eredményességéről.

A vásárlási folyamat során a jegyrendszer a különböző pénzügyi szolgáltatói felületekkel kommunikál. E folyamatok során kérjük a türelmedet. A jegyrendszer minden vásárlás eredményéről tájékoztatást küld neked.
Ne szakítsd meg és ne indítsd újra a már megkezdett fizetést, valamint ne zárd be a böngészőt!
Az idő előtti kilépés, blokkolás gátolja a visszaigazoló email megküldését. Technikai kommunikációs hiba miatt megszakadhat a tranzakció. Amennyiben ilyen jelenséget tapasztalsz, kérjük lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal egyeztetés céljából. (playit@playit.hu)
Semmi esetre se kezdeményezzen új vásárlást!

A vásárlásod lebonyolítása után a tranzakciós email-ben megkapod a letölthető vouchereket. Ezeket a rendezvény helyszínén kinyomtatva, vagy telefonon felmutatva cseréljük karszalagra.
A tranzakciós e-mailben megküldött PDF linkek segítségével nyomtathatók ki/tölthetők le a belépőjegyek.

Sehogy, mert a webáruházban végzett jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás illetve csere kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető.

A PlayIT Facebook oldalán privát üzenetben vagy az üzenőfalon nyugodtan felteheted kérdéseidet, rendszeresen válaszolunk mindenre. Ezen kívül a playit@playit.hu címen is tudsz érdeklődni. Kérjük, hogy mielőtt felteszel egy kérdést, böngészd végig a honlapunkat és a közvetlen Facebook előzményeinket, hátha már valaki feltette előtted a kérdést.

Természetesen minden program kipróbálható Normál napijeggyel is!

Igen! A videósokkal való találkozás lehetősége nem függ a választott jegytípustól. Fontos, ez nem jelenti azt, hogy Normál napijeggyel garantáljuk a videósokkal való találkozást!

A házirendünk szerint szúró-vágó eszközt vagy egyéb fegyvert behozni TILOS! Airsoft fegyvert behozni kizárólag golyó és akkumulátor nélkül lehetséges. (a cosplayhez használt karton kardok és egyéb, fegyvernek nem minősülő replikák nem esnek ebbe a kategóriába)

A PlayIT-n kiválthatod a PlayIT Cardot, amire a rendezvényen lévő feltöltőpontokon bármikor tudsz pénzt tölteni, és utána használhatod fizetésre. A feltöltőpontokon csak készpénzzel tudod feltölteni a kártyát! Részletek a PlayIT Cardról: www.playitcard.hu

Nem! A rendezvény után is ugyanúgy tudod használni, mint egy rendes bankkártyát. Részletek a PlayIT Cardról: www.playitcard.hu

A PlayIT Card havidíja 2019. januárjától 199 Ft. Ha telefonos alkalmazáson keresztül töltöd fel a kártyát, az egyes feltöltések tranzakciós díja 200 Ft.

Figyelem!!! A Hungexpo környékén gyanús alapítványoknak gyűjtenek! Ne adakozz nekik, és ne hidd el, amit mondanak! A PlayIT Show-nak semmi köze nincs hozzájuk, de sokszor ezt állítják! Ha adakozni szeretnél, keresd a PlayIT-en a Jófejség.hu standját, ahol valós célokra gyűjtünk!

Nem! A rendezvény készpénzmentes, tehát Mastercard, Maestro, Visa payWave, vagy más érintéses fizetésre alkalmas kártyával, illetve telefonnal* is tudsz fizetni. Ha egyikkel sem rendelkezel, akkor a PlayIT-n kiválthatod a PlayIT Cardot, amire a rendezvényen lévő feltöltőpontokon bármikor tudsz pénzt tölteni, és utána használhatod fizetésre. A feltöltőpontokon csak készpénzzel tudod feltölteni a kártyát! További részletek a PlayIT Cardról: www.playitcard.hu
*Az egyérintéses mobilfizetéshez legalább 4.4-es verziószámú Android operációs rendszerrel rendelkező, NFC-képes mobilkészülék, egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható Mastercard® bankkártya szükséges.