Közlemény

Tisztelt PlayIT Show jegyvásárlók, kedves gamer közösség!


Sajnálattal kell bejelentenünk, hogy minden igyekezetünk ellenére, a COVID19 mostanra azt eredményezte, hogy új időpontra kell áthelyeznünk rendezvényünket.

Eltökéltek voltunk abban, hogy novemberben LEGYEN rendezvény, és olyan biztonsági intézkedéseket hoztunk, amik garanciát jelentettek volna a látogatóink és partnereink egészégének megőrzésére.

A PlayIT programjának azonban fontos része a partnereink színvonalas megjelenése.
Érthető módon, őket központilag tiltották el bármiféle rendezvényen való részvételtől, így mára kiderült, hogy a megszokott színvonalon nem lehet megszervezni a rendezvényt.

Éppen ezért a rendezvényünket 2021. június 5-6. dátumra tesszük át!

Biztosak vagyunk abban, hogy a járványhelyzet addigra már lehetővé teszi a PlayIT Show biztonságos megrendezését.

Arra kérünk Titeket, hogy nyilatkozzatok a jegyeitekről egyenként a kérdőívünk kitöltésével, melyik jegyet hogyan szeretnétek felhasználni, vagy kompenzálni a 2021. június 5-6-án megrendezésre kerülő PlayIT SHOW-ra vonatkozóan.

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek a 2021-es rendezvényre, azonban türelmeteket és kitartásotokat szeretnénk egyéb extrákkal is meghálálni, éppen ezért pár ajándékkal is szeretnénk kedveskedni Nektek.

1., Azoknak a vásárlóinknak, akik kitartanak mellettünk, és elfogadják azt, hogy a jegyük változatlanul érvényes az új időpontban megrendezésre kerülő jövő évi rendezvényre, a következő ajándékokat kínáljuk fel:

A.,NORMÁL ÉS DELUXE JEGYEK

Minden 2020. november 5-ig megvásárolt Normál és Deluxe Edition jegy mellé jár egy 50%-os kedvezmény a Gaming History interaktív kiállításra.

Megjegyzés: Azaz az eredetileg megvásárolt napijegyek a rendezvény megfelelő napjára, és a bérletek változatlanul mindkét napra érvényesek.

B., LOYALTY LOOT SORSOLÁS

Mindenki, aki kitart mellettünk, és így rendelkezik érvényes jeggyel a jövőben is, az 2020. november 25-től részt vehet a rendezvényre érvényes jegyének vonalkódjával a havonta tartandó Loyalty Loot sorsoláson, melyen minden hónapban értékes nyereményeket sorsolunk ki. Az első sorsolás 2020.11.25-én lesz, melyen 20 db 5000 Ft-os PlayIT Store utalvány kerül kisorsolásra.
A sorsolásra ezen a linken tudsz regisztrálni.

Megjegyzés: az 5000 forintos PlayIT Store voucher az ország bármelyik PlayIT Store-jában levásárolható, az összeg készpénzre nem váltható.

C., EXCELLENT VIP ÉS COLLECTOR’S JEGYEK
 
Az Excellent VIP és Collector’s jegyek mellé 3000 Ft-os PlayIT Store voucher, és egy ajándék belépőjegy jár a Gaming History interaktív kiállításra

A kedvezményes jegy átvételével/érvényesítésének részleteiről 2020. december 20-ig tájékoztatjuk a normál és Deluxe Edition jegytulajdonosokat.

Megjegyzés: Aki ezt a lehetőséget választja, annak 2020. december 1-ig kiküldünk egy 3000 Ft-os PlayIT SHOW, vagy Budapest Comic Con Merchandising termékre beváltható PlayIT Store utalványt. Az utalvány felhasználási feltételeiről 2020. december 1-ig tájékoztatjuk az ügyfeleinket a nyilatkozatban megadott e-mail címen, az ajándék Gaming History kiállítás belépőjeggyel kapcsolatban pedig 2020. december 20-ig tájékoztatjuk a jegytulajdonosokat.

2., Természetesen ahogy tavasszal is, most is felajánljuk azt a lehetőséget, hogy a PlayIT SHOW  rendezvényre megvásárolt jegy értékének megfelelő értékű FIX értékű kupont küldünk ki annak a jegyvásárlónak, aki nem szeretné megtartani a jegyét az új időpontban megtartandó rendezvényre.
Ha a jegyvásárló ezt az opciót választja, a kuponok felhasználásával kapcsolatban a Meex Agent részletes tájékoztatót küld 2020. december 31-ig, a nyilatkozatban megadott e-mail címre.

Megjegyzés: A kuponodat a 2022. december 31-ig megrendezésre kerülő Meex Agent rendezvények jegyvásárlásához tudod majd felhasználni. Ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást fogunk neked küldeni 2020. december 31-ig e-mailben, a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

Munkánkat, és a 2021-es rendezvény szervezését nagyban segítenétek azzal, ha valamelyik opciót elfogadnátok. Amennyiben egyik sem felel meg a felkínált lehetőségek közül, kérlek jelezzétek az playit@playit.hu email címen, és kollégáink segíteni fognak.

A visszajelzéseiteket 2020. november 30-ig várjuk! Aki addig nem választ a lehetőségek közül, annak jegye automatikusan élni fog a 2021-es rendezvényen.

Köszönjük kitartásotokat, és köszönjük lojalitásotokat,

a PlayIT csapata

Gyakran ismételt kérdések

1. Több jegyem van, ilyenkor mi a teendő?

Ha több jegyet vásároltál, minden jegyről külön ki kell tölteni egy regisztrációt.

2. Meddig tudok regisztrálni/nyilatkozni a 2020. november 21-22-i rendezvényre megvásárolt jegyeimről?

  1. november 30-ig van erre módod.

3. Mi történik, ha elfelejtem és nem nyilatkozok?

Ebben az esetben sem vesznek el a jegyeid, hanem automatikusan érvényesek lesznek a megvásárolt jegytípusodnak megfelelő KÉTNAPOS jegyre az új időpontra.

4. Mikor kapom meg a novemberre szóló jegyeimet?

Vigyázz a már megvásárolt jegyeidre, mert azokkal a jegyekkel tudsz majd belépni a rendezvényre.

5. Normál vagy Deluxe jegyem van, hogy kapom meg az 50%-os belépőjegyemet a Gaming History interaktív kiállításra?

A kedvezményes jegy átvételével/érvényesítésének részleteiről 2020. december 20-ig tájékoztatjuk a normál és Deluxe Edition jegytulajdonosokat.

A Gaming History kiállításról bővebb információkat itt találsz: https://vrparkbudapest.hu/termek/gaming-history-interaktiv-kiallitas/

6. Collector’s vagy Excellent VIP jegyem van, hogyan kapom meg az ajándék belépőjegyemet a Gaming History interaktív kiállításra?

Az ajándék Gaming History kiállítás belépőjeggyel kapcsolatban pedig 2020. december 20-ig tájékoztatjuk a jegytulajdonosokat.

A Gaming History kiállításról bővebb infpormációkat itt találsz: https://vrparkbudapest.hu/termek/gaming-history-interaktiv-kiallitas/

7. Mi az a Gaming History kiállítás?

A Gaming History kiállításról bővebb infpormációkat itt találsz: https://vrparkbudapest.hu/termek/gaming-history-interaktiv-kiallitas/

8. Mikor kapom meg, és mire tudom felhasználnia 3000 Ft-os PlayIT Store utalványomat?

A 3000 Ft-os PlayIT Store utalványokat 2020. december 1-ig küldjük ki, az utalványok az ország összes PlayIT Store-jában beválthatók PlayIT SHOW, vagy Budapest Comic Con Merchandising termékekre.

9. Mikor kapom meg a kedvezmény kuponjaimat?

Ha a FIX összegű kedvezmény kupont választod, akkor december 31-ig tájékoztatunk arról, hogy tudod felhasználni a kuponodat.

10. Fix összegű kupont szeretnék, meddig tudom felhasználni?

A kuponodat a 2022 december 31-ig megrendezésre kerülő rendezvények jegyvásárlásához tudod majd felhasználni. Ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást fogunk neked küldeni 2020. december 31-ig e-mailben, a regisztrációkor megadott e-mail címedre.

11. Részt vettem nyereménysorsoláson, hogy kapom meg a nyereményeimet?

Az új időpontban megrendezésre kerülő PlayIT-en tudod átvenni azokat, a rendezvény ajándék átvevő pontján.

12. Ajándék jegyem/nyeremény jegyem van. Ezekkel most mi lesz?

Természetesen az ajándék és nyert jegyeddel is várunk szeretettel az új időpontban.

13. Ha ajándék/nyeremény jegyem van, kell nyilatkoznom a jegyeimről?

Nem, a te jegyeid automatikusan érvényes az új időpontra, és sajnos a te jegyeidre nem érvényes a többi kompenzációs lehetőség.

14. Mikor kapom meg az első 30 EVIP vásárló számára járó ajándékot?

A korábban kihirdetett módon, a rendezvényen tudod átvenni a rendezvény Ajándék Átvevő pontján az ajándékodat.

15. Tele vagyok kérdéssel, hogy tudok rájuk választ kapni?

Kérjük írj nekünk e-mailt nekünk a playit@playit.hu e-mail címre, és a kollégáink egy munkanapon belül segítenek neked!