PlayIT Show Budapest LOOT-kupon

Deluxe, Collector’s és Excellent VIP jeggyel garantált LOOT-kupon? Igen!

Egész nap, pontosabban reggel 9:00-19:00 között számtalan helyszínen, rengeteg loot-ot szerezhetsz be a PlayIT-en a LOOT-kuponnal!

Mi a LOOT-kupon? A közismert és népszerű tombola gameresített változata, ahol a rendezvényen kézhez kapott kuponoddal különböző értékes ajándékokat nyerhetsz. Több 100 ajándékot fogunk kisorsolni a nap folyamán!


Hogyan szerezhetsz LOOT-kupont??
  1. Vásárolj Deluxe, Collector’s Edition vagy Excellent VIP jegyet a budapesti PlayIT Show-ra. Jegyed mellé meghatározott mennyiségű LOOT-kupon jár.
  2. Ha már megvetted a jegyedet, akkor a rendezvény napján a belépéskor megkapod a jegyed mellé járó kuponokat. Az egyes jegytípusok mellé eltérő mennyiségű kupont adunk.

Több kupont szeretnél?

Minden jegyhez adunk LOOT KUPONT, azonban a kuponok száma attól függ, hogy milyen jegyet vásároltál :

  • Excellent VIP: 3 darab kupont kapsz a belépésnél
  • Collectors’s Edition: 2 darab kupont kapsz a belépésnél
  • Deluxe Editon: 1 darab kupont kapsz a belépésnél

Hogyan nyerhetsz a LOOT-kuponnal?
  1. A kuponod két részből áll: az egyik felét bedobod a színpad előtti gyűjtődobozba, a másik része pedig nálad marad ellenőrző-szelvényként. Fontos, hogy ne dobd ki a nálad maradt részt, mert ha nyersz, akkor azzal fogjuk ellenőrizni, hogy valóban hozzád tartozik a kihúzott nyeremény!
  2. Minden órában sorsolunk a gyűjtődobozba bedobott kuponok közül. Minden új sorsolás előtt, tehát óránként, kiürítjük a gyűjtődobozt, így mindenki új eséllyel indul a sorolásokon.
  3. A kuponoddal bármelyik óránkénti sorsoláson részt vehetsz.
  4. Ha több kuponod van, akkor eldöntheted, hogy egyszerre használod fel az összeset egy sorsoláson, ezzel növelve nyerési esélyed, vagy egyesével használod fel a kuponokat.

Milyen nyeremények lesznek az óránkénti sorsolásokon?

Az óránkénti sorsolások nyereményeit hamarosan közzétesszük, így előre eldöntheted, hogy melyik ajándékért szállsz majd harcba a rendezvényen! Több száz ajándékot fogunk kisorsolni, így egy nyereményből több is gazdára lelhet, de az a tuti, ha minél több kuponra szert teszel!


Szeretnél még több LOOT-kupont szerezni?

Nincs más dolgod, mint figyelni a Facebook oldalunkat, mert a rendezvényig hátralévő időszakban számos helyen és módon hozzájuthatsz!


Találkozunk november 23-án a budapesti PlayIT-en, addig is a legfrissebb hírekért és bejelentésekért figyeljétek weboldalunkat és kövessetek minket Facebookon, valamint jelezzétek az eseményoldalon, hogy ott lesztek a PlayIT-en.
Buy now fake designer bags