Magyar Honvédség

Magyar Honvédség

PlayIT Show Budapest ősz | 2019.11.23.


Találkozz a Magyar Honvédség vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár katonáival, akik bemutatják a Polaris MRZR-4 honvédségi könnyű terepjárót.

A Polaris MRZR-4-eseket több célra használhatják, így felderítésre, kisebb csoportok ellenséges területre való bejuttatására, illetve kivonására, sebesültek szállítására, és persze határvédelemre. A géppuskákon, gránátvetőkön kívül irányított páncéltörő rakétákkal szintén felszerelhetők, így harctámogató szerepben vethetőek be.

A rendezvényen fegyverzeti- és felszerelés bemutatóval várnak titeket a hivatásos katonák, akiktől azt is megtudhatjátok, hogy mennyire is különbözik a virtuális harctér a valóditól. Mindenki próbára teheti magát a rögtönzött akadálypályán is. A vállalkozó kedvűek ezúttal is jutalomban részesülnek.

És ez még nem minden! A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokságának köszönhetően repülőgép szimulátorral tudjátok meghódítani a fellegeket. Keressétek a Magyar Honvédég programjait és helyszíneit a budapesti PlayIT-en!
Buy now fake designer bags