MZX Robotics

MZX Robotics

PlayIT Show Budapest ősz | 2019.11.23.
Pár év múlva az élet minden területén robotok vesznek majd minket körül, és a fejlődési, munkalehetőségek azok számára fognak rendelkezésre állni, akik haladnak a korral. Készülj fel időben a változásra, sajátítsd el játékosan a robotika alapjait! Keresd az MZX Robotics kitelepülését és ismerkedj meg robotjaikkal!


Találkozz az Alpha E-bottal!

A humanoid, edukációs célú, programozható robot az Alpha robotcsalád legújabb, legfejlettebb és legnagyobb tudású tagja. Igazi különlegessége, hogy angol nyelven képes hangparancsok végrehajtására, válaszok adására. Irányítsd E-botot, amely akár önállóan is képes felállni.

Az Alpha1E nemcsak lenyűgöző technikai csúcsteljesítmény, de elgondolkodtató, szórakoztató találmány az emberi mozgást utánzó robotcsalád.


Táncolj CRUZR-rel!

Jobban érdekel a programozás? Régóta foglalkoztat a számítástechnika, de robotokkal még nem volt dolgod? Akkor kísérletezz CRUZR-rel! Ez egy valóban intelligens és akár több robot munkáját szinkronban összehangolni képes humanoid kiszolgáló robot. Egyedileg, rugalmasan programozható számos feladatra, képes többek közt hang-, gesztus- és szövegalapú kommunikációra is.

  • Arcfelismerő rendszer
  • Navigáció, precíz követéssel
  • Magyar kommunikációra képes

Felhő-alapú működésének köszönhetően akár több CRUZR-t is képes lehetsz egyszerre irányítani. A robotok tudnak összehangoltan, egyazon utasítás alapján együttműködni.


Sajátítsd el a robotika alapjait!

Ne riadj meg, ha ez még teljesen idegen terep számodra. Kezdj mindent az alapoktól, hogy CRUZR irányítása se okozzon nehézségeket. Ismerd meg a Jimu és a UKit robot készleteket, amelyek egészen az alapoktól vezetnek be a mérnöki feladatok, az analitikus gondolkodás és a robotika világába. A UKit 3 egymásra épülő szinten tanít, míg a Jimu készletek különböző feladatok elé állítanak: építs Astrobotot, Tankbotot, vagy hagyatkozz a kreativitásodra.


Ne maradj le két interaktív előadásunkról sem a Tech színpadnál és a szülőmegőrzőben:

  • 13:00 – Tech színpad
  • 15:00 – Szülőmegőrző

Tudj meg többet robotjainkról és az MZX Roboticsról ide kattintva!
Buy now fake designer bags