Októberi ajándéksorsolás

A loot eső az ősszel tovább zuhog….

Közeledik október 15., ezzel együtt újabb értékes lootokért regisztrálhattok, ha van már érvényes jegyetek az őszi Mastercard PlayIT Show-ra!

Mit kell tenned ahhoz, hogy esélyed legyen megnyerni az ajándékok egyikét? Az első és legfontosabb, hogy rendelkezz elővételes PlayIT Show Budapest jeggyel, ugyanis jegy nélkül nem tudsz pályázni az ajándékokra. Ha van jegyed, akkor kattints ide, töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és már kész is vagy!

Október 16-án délután 16 órakor a regisztrálók között minden eddiginél izgalmasabb ajándékokat sorsolunk ki, ezeket nyerhetitek meg:

  • 3 db InterCom ajándékcsomag – Zombieland 2-es elsősegély csomag+ poszter – Zombieland pack
  • 3 db GeekCorner Mistery Box 5000 forint értékben
  • 2 db Skullcandy – JIB+ Active Wireless Blue, JIB+ Wireless Red
  • 1 db Case Logic – Larimer hátizsák (Hudson színben) a Skullcandy-tõl
  • 1 db Skullcandy – Sesh True Wireless Black

Ne feledd, ha még nincs még PlayIT Show belépőd, akkor október 15-én 23:59-ig szerezd meg, és regisztrálj, hogy Te is részt vehess a sorsoláson! Az októberi ajándéksorsolás játékszabályzatát elolvashatod ezen a linken.

Ja igen, mindenképpen nyersz ha október 15-ig beszerzed a jegyedet, hiszen utána jön a jegyárfoduló, azaz drágulnak a jegyeink.

Találkozunk november 23-án a budapesti PlayIT-en, addig is a legfrissebb hírekért és bejelentésekért figyeljétek weboldalunkat és kövessetek minket Facebookon, valamint jelezzétek az eseményoldalon, hogy ott lesztek a PlayIT-en.
Buy now fake designer bags