PlayIT Card – PlayIT Show Budapest

gyors és kényelmes

Készpénzmentes fizetés a budapesti PlayIT-en

Új, biztonságos fizetési rendszert vezetünk be a PlayIT rendezvényeken! Modern világunk egyik legkényelmesebb megoldása a kártyás fizetési mód, hiszen mindössze egy érintés a bankkártyáddal vagy a mobiloddal már elegendő a vásárláshoz! Nos, mi ezen csavartunk egyet, de nyugi, te csak jól járhatsz vele. Görgess tovább!

Hogyan fizethetek a rendezvényen?

Saját bankkártya

Hozd magaddal Mastercard, Maestro, Visa payWave, vagy más érintéses fizetésre alkalmas kártyád.

Mobiltelefon

Te már rég a telefonodat* használod fizetésre? Csak nyugodtan! Ez a módszer a PlayIT-en is működni fog.

PlayIT Card

Telefonnal nem tudsz fizetni, és még saját kártyád sincs? Sebaj, mutatunk egy ezeknél sokkal jobb dolgot!

* Az egyérintéses mobilfizetéshez legalább 4.4-es verziószámú Android operációs rendszerrel rendelkező, NFC-képes mobilkészülék, egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható Mastercard® bankkártya szükséges.
Részletek: mastercard.hu/mobilfizetes

Bemutatkozik a PlayIT Card!

A PlayIT Show, a Mastercard és az Xbox közreműködésével egy teljes értékű, a rendezvény után is használható bankkártyával, illetve egy fizetős karkötővel könnyíti meg számodra a vásárlást. Töltsd fel a kártyádat egy kívánt összeggel a rendezvény alatt és fizess vele mindössze egy érintéssel!

előnyök

Intézd itt a pénzügyeidet!

A PlayIT Card a készpénzmentes zsebpénz megteremtését szolgálja egy könnyen használható mobil pénztárcán keresztül, amely nemcsak biztonságos, de könnyen ellenőrizhető és szabályozható.

Mindig kéznél van

Érintéssel működik

PIN-kód nélküli fizetés összeghatár alatt

Számlanyitás 4 perc alatt

Egyszerű kártyafeltöltés

Biztonságos pénzkezelés

Azonnali pénzküldés

Online vásárlás

PlayIT Card kisokos

  1. Minden látogatónknak jár egy ingyenes PlayIT Card! Nem kötelező kiváltani és nem kötelező ezzel fizetni. Saját bankkártyáddal és mobilfizetésre alkalmas telefonoddal is fizethetsz a rendezvényen, azonban a helyszínen csak a belépőjegyedet (amennyiben a helyi jegypénztárban veszed meg), illetve a ruhatárban tudsz fizetni.
  2. Látogass el a kártyafeltöltő pontok egyikére, és szerezd meg az ingyenes PlayIT Card-ot.
  3. Tölts fel pénzt a kártyádra, és már vásárolhatsz is. Ha legalább 3000 forintot felöltesz a kártyádra, akkor egy ajándék kártyatartót adunk ajándékba. Sőt, a PlayIT Store üzleteiben komoly kedvezményekkel is vásárolhatsz egész évben.
  4. Ha maradt pénz a kártyádon, akkor azt visszakérheted a rendezvény helyszínén felállított feltöltőpontoknál, vagy bárhol levásárolhatod egy gyors regisztrációt követően. Érdemes megtartani a kártyádat, mert partnereinknél egész évben kedvezmények és akciók várnak.
  5. A PlayIT Card használata ingyenes, nincsenek rejtett százalékos költségek.
  6. A PlayIT Card kiváltása nincsen korhatárhoz kötve.
  7. A kiváltott kártyádat megtarthatod és egy gyors regisztrációt követően bárhol, bármikor használhatod. A PlayIT Card havidíja csak 199 forint.
  8. Amennyiben bármilyen kérdésed felmerül a kártyával kapcsolatban a rendezvényen, akkor csak látogass el bármelyik felöltőponthoz, ahol mindenben a segítségedre lesznek.
  9. Töltsd le a PlayIT Card applikációt és egy gyors regisztrációt követően használd bárhol (a regisztráció csak 14 éves kor felett lehetséges).