PlayIT Card – PlayIT Show Budapest

gyors és kényelmes

Készpénzmentes fizetés
a budapesti PlayIT-en

Új, biztonságos fizetési rendszert vezetünk be a PlayIT rendezvényeken! Modern világunk egyik legkényelmesebb megoldása a kártyás fizetési mód, hiszen mindössze egy érintés a bankkártyáddal vagy a mobiloddal már elegendő a vásárláshoz! Nos, mi ezen csavartunk egyet, de nyugi, te csak jól járhatsz vele. Görgess tovább!

Tehát ezen a rendezvényen készpénzzel csak a rendezvény bejáratánál, a pénztárakban, és a ruhatárakban tudsz fizetni. Jogosan merül fel a kérdés…

…Hogyan fizethetek a rendezvényen pl. a boltokban, büfékben?
3 lehetőséged is van!

[intense_row equal_height=”1″] [intense_column size=”4″ medium_size=”6″ small_size=”12″ extra_small_size=”12″][intense_content_box class=”fCard_1″ title=”SAJÁT KÁRTYA” background=”#f0f0f0″ size=”1″ custom_icon=”12665″]Hozd magaddal Mastercard, Maestro, Visa payWave, vagy más érintéses fizetésre alkalmas kártyád.[/intense_content_box][/intense_column] [intense_column size=”4″ medium_size=”6″ small_size=”12″ extra_small_size=”12″][intense_content_box class=”fCard_2″ title=”TELEFON” background=”#f0f0f0″ size=”1″ custom_icon=”12666″ animation=”swipe”]Te már rég a telefonodat* használod fizetésre? Csak nyugodtan! Ez a módszer a PlayIT-en is működni fog.[/intense_content_box][/intense_column] [intense_column size=”4″ medium_size=”12″ small_size=”12″ extra_small_size=”12″][intense_content_box class=”fCard_2″ title=”PLAYIT CARD & PLAYIT KARKÖTŐ” background=”#f0f0f0″ size=”1″ custom_icon=”12667″]Telefonnal nem tudsz fizetni, és még saját kártyád sincs? Sebaj, mutatunk egy ezeknél sokkal jobb dolgot![/intense_content_box][/intense_column] [/intense_row]

* Az egyérintéses mobilfizetéshez legalább 4.4-es verziószámú Android operációs rendszerrel rendelkező, NFC-képes mobilkészülék, egy mobiltárca alkalmazás és az alkalmazásba regisztrálható Mastercard® bankkártya szükséges.
Részletek: mastercard.hu/mobilfizetes

Bemutatkozik a PlayIT Card

A PlayIT Show, a Mastercard és az Xbox közreműködésével egy teljes értékű, a rendezvény után is használható bankkártyával, illetve egy fizetős karkötővel könnyíti meg számodra a vásárlást. Töltsd fel a kártyádat egy kívánt összeggel a rendezvény alatt és fizess vele mindössze egy érintéssel!


A PlayIT Card és PlayIT Karkötő előnyei:

Mindig kéznél van
Érintéssel működik
5000 forint értékű vásárlás
alatt PIN kód megadása
nélkül fizethetsz
A rendezvényen, majd utána több partnerünknél különböző kedvezményekhez juthatsz!

A kártyás egyenleged egyszerűen tudod ellenőrizni, és készpénzzel feltölteni az feltöltőpontoknál.


A PlayIT Carddal és a PlayIT Karkötővel
a rendezvényt követően is vásárolhatsz! Hogy mi?

Sőt, az akciók java csak ezután kezdődik, hiszen a PlayIT Card és a PlayIT Karkötő tulajdonosait egész évben különleges kedvezményekkel várjuk! Vásárolj a kártya vagy a karkötő segítségével, hiszen partnereinknél, a Konzolvilágnál, a Notebook.hu-nál, vagy a Zing Burger üzleteiben jelentős kedvezményekkel szerezheted meg a promócióban szereplő termékeket. Az akcióban részt vevő partnerek köre folyamatosan bővül!

Hamarosan jövünk a további infókkal! Ha kérdésed van keress minket Facebookon vagy a playit@meex.hu címen!

PlayIT Card kisokos

  1. Mindenkinek jár egy INGYENES PlayIT Card! De nem kötelező kiváltani, és nem kötelező ezzel fizetni! Saját bankkártyával is fizethetsz a rendezvényen, illetve a mobilfizetést is használhatod! Készpénzzel csak a bejáratnál a jegyet (amennyiben helyben veszed meg), és a ruhatárat tudod fizetni.
  2. Menj a kártya feltöltő pontok egyikére, és szerezd meg INGYENESEN a PlayIT Card-ot!
  3. Tölts rá pénzt, és már vásárolhatsz is! Ha legalább 3000 Ft-ot ráteszel a kártyádra, kapsz egy ajándék kártyatartót is! Sőt a Konzolvilágnál komoly kedvezményekkel vásárolhatsz!
  4. Ha marad pénz a kártyádon, azt visszakérheted a feltöltőpontoknál, vagy levásárolhatod bárhol a rendezvény után, egy gyors regisztrációt követően! Érdemes megtartanod a kártyát a rendezvény után is, mert egész évben nagy kedvezmények várnak több partnernél is!
  5. A kártya használat is INGYENES, nincsenek rejtett százalékos költségek!
  6. A kártya kiváltása nincs korhatárhoz kötve!
  7. A kártyát hazaviheted, és a regisztrációt követően bárhol, bármikor használhatod. 2019-től a kártya havidíja csak 199Ft!
  8. Ha a kártya kapcsán bármi kérdésed van a rendezvényen, akkor menj bármelyik feltöltő ponthoz, ahol segítenek Neked!
  9. Töltsd le a PlayIT Card applikációt és regisztrálj a kártya egyszerű használatáért (*A regisztráció csak 14 éves kor felett lehetséges)
  10. Használd ki a kedvezményeket!

További részletek a www.playitcard.hu oldalon