Újra Zombie Run a PlayIT-en!

Novemberben visszatér a PlayIT Show egyik legkedveltebb programja, a Zombie Run!

Az elmúlt hónapokban minden rendezvényünk előtt és után számtalanszor feltettétek nekünk ugyanazt a kérdést: mikor lesz legközelebb Zombie Run? Biztosak vagyunk benne, hogy erre a válaszra vártatok már hosszú-hosszú ideje: a novemberi PlayIT-en közkívánatra feltámasztjuk a népszerű túlélővágtát!

Ősszel megújult formában és minden korábbinál izgalmasabb pályán menekülhettek a jelentősen megnövekedett zombipopuláció elől. Az élőhalottak hordái ezúttal is elárasztják a PlayIT-et, és most is csak rajtatok, valamint társaitokon múlik, hogy kiszabadultok-e a szorult helyzetekből vagy elkapnak a zombik.

Ha korábban még nem vettél részt Zombie Runon, akkor ideje kipróbálnod, hogy milyen adrenalinpumpáló élmény, amikor zombinak maszkírozott üldözők lihegnek a nyakadban egy gyéren megvilágított, elhagyatott és lepusztult épületben. Akik pedig ismerik, milyen érzés az életükért rohanni, ezúttal sem fognak csalódni!

További információkkal és részletekkel később jelentkezünk, de ha nem szeretnétek lemaradni a Zombie Run hírekről, akkor figyeljétek weboldalunkat és kövessetek minket Facebookon, valamint jelezzétek az eseményoldalon, hogy ott lesztek a PlayIT-en.
Buy now fake designer bags