PlayIT Show Budapest – LOOT PASS

Mit szólnál hozzá, ha megajándékoznánk egy 2500 forint értékű kupongyűjteménnyel, melyet kedvezményekre és ajándékokra válthatsz be a PlayIT-en?

A novemberi Mastercard PlayIT Show-ra elképesztő mennyiségű begyűjthető ajándékkal, valamint egyéb meglepetésekkel készülünk, ezek egyike a V4 Future Sports Festivalon bemutatkozott LOOT PASS!

Ha szeretnél 2500 forinttal „vastagabb” zsebbel érkezni a rendezvényre, akkor mindenképpen szerezz magadnak egy LOOT PASS kupongyűjteményt a következő hetekben vagy hónapokban. Jöjjenek a részletek!


Milyen kuponokat tartalmaz a LOOT PASS?
  • 2 darab LOOT-kupont, mellyel két nyereménysorsoláson vehetsz részt a PlayIT-en
  • 1 darab Monster Energy kupont
  • 1 darab PlayIT Show karkötő kupont
  • 1 darab 500 forint értékű PlayIT Show kedvezménykupont, melyet online jegyvásárlásnál a playit.hu oldalon vagy novemberben a helyszíni jegyvásárlásnál válthatsz be

Mi az a LOOT-kupon, hogyan tudom beváltani?

Fontos, hogy a LOOT PASS és a LOOT-kupon két különböző dolog, a LOOT-kuponról minden részletes információt elolvashatsz ezen az oldalon!


Hol és hogyan tudom beváltani a Monster Energy kuponomat?

A Monster Energy kupont 2019. november 23-án a PlayIT helyszínén, az Ajándékátvevő ponton tudod beváltani 1 darab Monster energiaitalra.


Hol és hogyan tudom beváltani a PlayIT Show karkötő kuponomat?

A karkötő kupont 2019. november 23-án a PlayIT helyszínén, az Ajándékátvevő ponton tudod beváltani 1 darab PlayIT Show karkötőre.


Hol és hogyan tudom beváltani az 500 Ft-os kedvezmény kuponomat?

Az 500 forint kedvezményre jogosító kupont a www.playit.hu weboldalon a jegyvásárlás során tudod beváltani a kuponon található kód megadásával 2019. november 22-ig. A kupont beválthatod a PlayIT Show helyszínén is jegyvásárláskor 2019. november 23-án.


Ha van LOOT PASS-om, akkor ezzel már belépőm is van a PlayIT-re?

A kuponok önállóan nem biztosítanak belépést a rendezvényre, csak érvényes belépőjeggyel vehetők igénybe. Egy személy egy LOOT PASS beváltására jogosult. A kuponok értéke készpénzre nem váltható.


Hol szerezhetek LOOT PASS kupongyűjteményt?

Az alábbi helyszíneken a megadott időpontokban keresd a PlayIT Show standját, ahol elkérheted a LOOT PASS kupongyűjteményed:

  • 2019. október 5-6. – Pólus Center
  • 2019. október 12 – Kicks R Good “X” partners with Converse (BOK csarnok)
  • 2019. október 12-13. – Pólus Center
  • 2019. október 19-20. – Pólus Center

Ezekben az üzletekben szerezhetsz LOOT PASS-t:


Találkozunk november 23-án a budapesti PlayIT-en, addig is a legfrissebb hírekért és bejelentésekért figyeljétek weboldalunkat és kövessetek minket Facebookon, valamint jelezzétek az eseményoldalon, hogy ott lesztek a PlayIT-en.
Buy now fake designer bags