PlayIT Show Kiemelt Programok

Megújult és vérfrissítésen átesett (remélem értitek a célzást, itt most a Zombie Runra gondoltunk) visszatérő programokkal várunk a novemberi Mastercard PlayIT Show rendezvényen. Az ősz legnagyobb gamer fesztiválján több száz program közül válogathattok, azonban olyan különleges helyszínekkel is készülünk számotokra, melyeket mindenképpen érdemes kihangsúlyozni. Ezeket az exkluzív programokat most egy helyre összegereblyéztünk nektek. Ne felejtsétek el követni Facebook oldalunkat, hogy mindig időben értesüljetek a legújabb hírekről és bejelentésekről.

Zombie Run

Novemberben visszatér a PlayIT Show egyik legkedveltebb programja, a Zombie Run! Megújult formában és minden korábbinál izgalmasabb pályán menekülhettek a zombipopuláció elől. Az élőhalottak hordái ezúttal is elárasztják a PlayIT-et, és most is csak rajtatok, valamint társaitokon múlik, hogy kiszabadultok-e a szorult helyzetekből vagy elkapnak a zombik.

LOOT-kupon

A rendezvény teljes ideje alatt számtalan helyszínen, rengeteg ajándékot szerezhetsz be a PlayIT-en a LOOT-kuponnal! Mi a LOOT-kupon? A közismert és népszerű tombola gameresített változata, ahol a rendezvényen kézhez kapott kuponoddal különböző értékes ajándékokat nyerhetsz. Több ezer ajándékot fogunk kisorsolni a nap folyamán!

Squad Challenge

Készen álltok egy vadonatúj kihívásra, ahol bebizonyíthatjátok, hogy nincsen nálatok megszállottabb gamer? A novemberi PlayIT Show egyik legizgalmasabb újdonsága a Squad Challenge névre keresztelt programunk lesz, ahol négyfős csapatokat alakítva kell több fordulón keresztül kőkemény gamer feladatokat és kihívásokat teljesíteni.

Generali Szülőmegörző

Tedd le anyát és apát nyugodtan a Generali Szülőmegőrzőben! Megígérjük, nemcsak vigyázunk rájuk, de sok okos dolgot is hallhatnak a meghívott szakemberektől! Arra viszont készülj fel lélekben, hogy az előadások után tudni fogja hogyan állítsa be a szűrőket a gépeden!

Rage Room

Mi a Rage Room? Az, aminek tűnik: hozd el és verd szét a régi, működésképtelen monitorod, billentyűzeted, nyomtatód, vagy akármi mást. A helyszínen baseball ütőt is adunk hozzá. Ezzel, az egyébként rendkívül szórakoztató programmal, szeretnénk felhívni a figyelmet az elektronikus hulladékok újrahasznosítására.

Összes program

Minden korábbinál színesebb programkínálattal és megújult, tematikus színpadokkal várunk a novemberi PlayIT-en! Mindenképpen érdemes lesz előre csekkolni a színpadi programokat, fellépőket és időpontokat, hogy véletlenül se maradj le a kiszemelt előadásról, beszélgetésről vagy játékról.Buy now fake designer bags