PlayStation VR Worlds

PlayStation VR Worlds

PlayIT Show Budapest | 2020.05.30.


Lépj be a PlayStation VR WORLDS világaiba, és ismerkedj meg öt egyedi, PlayStation VR-exkluzív élménnyel. Ússz a nagy fehér cápával, fedezd fel az űrben sodródó gigantikus hajóroncsok belsejét, cikázz száguldó járművek között, élj túl egy futurisztikus sportversenyt vagy légy részese egy Londonban játszódó véres gengsztersztorinak.

A csomagban elérhető játékok nagyszerűen bemutatják a VR lehetőségeit, mindezt gyönyörű grafikával és fantasztikus hangzással. Az eltérő műfajú világok garantálják, hogy mindenkinek jut felfedeznivaló, az alkalmi játékosoktól az igazi veteránokig.

 

The London Heist
Bújj egy East-end-i gengszer bőrébe London sötét alvilágában. Készülj fel egy hajmeresztő bankrablásra, élj túl egy országúti üldözést, és álld a sarat a brutális kihallgatáson, amely lehetetlen döntés elé állít.

Ocean Descent
Merülj alá az óceán mélyére egy kábelre erősített cápaketrecben, és csodáld meg a fantasztikus tengeri lényeket. Utad során feledhetetlen látványban lesz részed, miközben fényt deríthetsz egy elfeledett titokra, és veszélyes helyzeteket élhetsz túl.

Scavengers Odyssey
Szállj be a fürge, minden terepen használható idegen járműbe, és kutasd át az űr egy különösen veszélyes zónáját, hogy megtaláld a régóta keresett ősi műtárgyat. Fedezd fel a szédítő kanyonok mélyét, mássz végig a gigantikus űrhajóroncsok folyosóin és vívj űrcsatákat az ellenséges lényekkel, miközben a rejtélyes kincs után kutatsz.

VR Luge
Éld át az illegális utcai versenyek hajmeresztő izgalmait, miközben az aszfalttól alig néhány centire száguldasz. Cikázz a forgalomban, kerüld el a veszélyes földcsuszamlásokat és próbálj átsiklani a hatalmas kamionok alatt, miközben a cél felé tartasz.

Danger Balls
Szállj be a jövő legbrutálisabb versenyébe, ahol a győzelem az egyetlen szempont. Tanulj új képességeket, semmisítsd meg az ellenfeleket és élj túl, hogy megnyerd a bajnokságot. Győzelem… vagy megsemmisülés.
Buy now fake designer bags