PlayIT Show Színpadok

Minden korábbinál színesebb programkínálattal és megújult, tematikus színpadokkal várunk a novemberi PlayIT-en! Mindenképpen érdemes lesz előre csekkolni a színpadi programokat, fellépőket és időpontokat, hogy véletlenül se maradj le a kiszemelt előadásról, beszélgetésről vagy játékról. Részletekkel a rendezvényt megelőző hetekben jelentkezünk, addig is kövesd figyelemmel a PlayIT Show Facebook oldalát, hogy mindig időben értesülj le a legújabb hírekről és bejelentésekről.

Mastercard PlayIT Nagyszínpad

Érdekes előadások, izgalmas vetélkedők, gyönyörű cosplay jelmezek és sok más izgalmas program vár a PlayIT Show központi helyszínén! Ismert videósok váltják egymást, hogy egymással és a közönséggel is megküzdjenek a különböző kihívások során. A rendezvény végén pedig fantasztikus endshow vár mindenkit!

BestByte Tech Színpad

Játék, hardver és gamer telefon bemutatók várnak mindenkit, a PlayIT Show szakmai színpadnál. A legújabb eszközök megismerésén túl, startupokkal, játékfejlesztőkkel, és sok más gaming, valamint IT témában jártas szakemberrel is találkozhattok! Érdekes és izgalmas előadások várnak egész nap Titeket!

Rama Videós színpad

A PlayIT Show egyik nagy újdonsága lesz a Rama videós színpad. Itt találkozhatsz az összes videóssal, akik a rendezvényre kilátogatnak. Beszélgetések, vetélkedők, és rengeteg izgalmas kihívás vár nemcsak a youtuberekre, hanem a kiválasztott rajongókra is! A videós színpadon óránként lesz sorsolás, tehát készítsétek a LOOT-kuponokat!

K&H MNEB E-sport színpad

Gyere és nézd meg a legjobb magyar csapatok összecsapásait! A PlayIT Show teljes időtartama alatt komoly e-sport mérkőzéseken izgulhatsz, tanulhatsz a profiktól és szurkolhatsz kedvenc csapatodnak!

Generali szülőmegőrző színpad

Tedd le anyát és apát nyugodtan a Generali Szülőmegőrzőben! Megígérjük, nemcsak vigyázunk rájuk, de sok okos dolgot is hallhatnak a meghívott szakemberektől! Arra viszont készülj fel lélekben, hogy az előadások után tudni fogja hogyan állítsa be a szűrőket a gépeden! Kattints a részletes programért!Buy now fake designer bags