Xbox One X Zóna

Xbox One X Zóna

PlayIT Show Budapest ősz | 2019.11.23.


Az Xbox One X zónának betonbiztos helye van a PlayIT-en! Bivalyerős Xbox One X konzolokon kényelmes kanapékba süppedve kipróbálható a közelmúltban megjelent Gears 5! Találd meg a kulcsot a Sáska-háború megnyeréséhez az eddigi leglátványosabb Gears of War epizódban, melyben minden eddiginél nagyobb világban tömheted ólommal az ellenséget.

A Gears 5 egyértelműen akkor a legszórakoztatóbb, ha multiban toljátok a haverokkal. A PlayIT-en erre is lehetőségetek lesz, hiszen belevethetitek magatokat az online multiplayerbe vagy leizzadhattok a Horda módban.


A kanapés zóna másik felében kipróbálhatjátok majd a novemberi játéközön egyik legjobban várt játékát, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert!

A Star Wars Jedi: Fallen Order egy epikus, kizárólag egyjátékos kampányt tartalmazó, külső nézetes alkotás. Egy vadonatúj élmény, amely a Csillagok Háborúja galaxis számos jól ismert és vadonatúj helyszínére elvisz, mindezt lenyűgöző Unreal Engine grafikával!

A játék főszereplője Cal, egy Jedi növendék (padawan), aki túléli a 66-os parancs utáni mészárlást. Az események nem sokkal a Star Wars III. Rész: A Sith-ek Bosszúja után kezdődnek. Cal bujdokolni kényszerül, és el kell rejtenie erejét a Birodalom őrszemei elől. Egy szerencsétlen eset miatt fény derül rá, hogy képes bánni az Erővel, ezért menekülnie kell, és néhány szövetséges segítségével valódi Jedi lovaggá kell válnia, hogy felvegye a harcot a sötétség ellen.


A Gears 5 és a Star Wars Jedi: Fallen Order játékélményéhez a Samsung hatalmas 4K-s televíziói nyújtanak tökéletes társat.

A zónában az autóversenyek szerelmeseire is gondoltunk, hiszen a kihelyezett playseat-eken a Forza Horizon 4-ben száguldozhattok. De csak óvatosan az élesebb kanyarokban, nehogy kiboruljatok a székből!

A kihelyezett Xbox One X konzolokon pedig a következő, egyben megunhatatlan címekkel játszhattok az egész nap folyamán: FIFA 19, Assassin’s Creed: Origins, Cuphead, Minecraft, Star Wars Battlefront II, NHL 19 és Rise of the Tomb Raider. Ott találkozunk!
Buy now fake designer bags