Zombie Run

Zombie Run

PlayIT Show Budapest ősz | 2019.11.23.


Novemberben visszatér a PlayIT Show egyik legkedveltebb programja, a Zombie Run!

Most novemberben megújult formában és minden korábbinál izgalmasabb pályán menekülhettek a jelentősen megnövekedett zombipopuláció elől. Az élőhalottak hordái ezúttal is elárasztják a PlayIT-et, és most is csak rajtatok, valamint társaitokon múlik, hogy kiszabadultok-e a szorult helyzetekből vagy elkapnak a zombik.


Toborzás

Harcosok! Egyértelmű a küldetés: legyőzni a világunkat fenyegető fertőzés további elterjedését! A sikerhez megfelelő katonai és harci kiképzés elengedhetetlen, ezért minden bátor jelentkező rögtönzött alapkiképzésben részesül a helyszínen. Fekvőtámasz, fegyveres kúszás, homokzsákos guggolás és egyéb erőnléti, valamint zombi-megsemmisítő taktikai gyakorlatok. Hogy mit mondanak? Nem hallom elég jól, hogy uram, igen, uram! Na, gyakorolják még ezt novemberig, oklevelet csak a kiképzés sikeres teljesítés után kapnak! Ne aggódjanak, akiknek esetleg nem sikerül, azokat is bevetjük a csatában: az első sorban, élő páncélként fogják felfogni a zombiharapásokat. Dicső feladat, de azért ne erre készüljenek!

Lasertag

A kiképzés után következik az éles bevetés! Tudják miért kellett olyan sokat gyakorolni a fejre lövést? Majd most megtudják: amikor 8-10 zombi közelít maguk felé, akkor csak a tökéletes fejtalálat számít, különben csak pazarolják a drága töltényeket.

Szabaduló szoba

Kiemelt fontosságú feladatot kell teljesíteniük ezen a bevetésen, ahonnan lehet, hogy egyikük sem tér vissza, legfeljebb holtan. Bevetésük helyszíne egy kórházi laboratórium, ahol meg kell akadályozniuk, hogy a vírus kikerüljön a világba, anélkül, hogy megfertőződnének. Öt-hat fős csoportokban fognak dolgozni, előrenyomulásuk során különböző feladatokat és rejtvényeket szükséges megoldaniuk. Csapatmunka nélkül borítékolható, hogy elbuknak, ezért dolgozzanak össze! Ha sikeresen megoldottak minden feladatot, akkor kijutnak a Labirintusba, ahol még keményebb küldetés vár magukra.

Labirintus

Az utolsó próbatétel lesz a legnehezebb. Erőfeszítéseik ellenére a vírus valahogyan utat tört magának a külvilágba, de a laborban elvégzett hősies munkájuknak köszönhetően a kezükben a remény, hogy életben tartsák a földi élet reményét! Cselezzék ki a zombikat, fejtsék meg a rejtvényeket, gyűjtsék össze a Labirintusban található összes összetevőt a vírus ellenszeréhez, így talán megmenekíthetik a civilizált világot. Az útvesztő végén az összegyűjtött ellenanyagot adják le asszisztensünknek a kimenekítési ponton! Teljesítményüket az elért eredményeik fényében díjazzuk.
Buy now fake designer bags