Fortnite Duo Challenge

2019.06.01.

Ti vagytok a legjobb Fortnite játékosok Budapesten? Nálunk nem bemondás után osztják az elismerést, hanem a pályán mutatott teljesítmény alapján.

Jelentkezzetek Fortnite Duo Challenge versenyünkre a helyszínen, ahol bebizonyíthatjátok, hogy túlélőképességetek valójában veleszületett tehetség.

Tehetségetekre pedig biztosan szükség lesz, hiszen a Fortnite több mint 200 milliósra duzzadt játékosállományából Budapesten is biztosan többen pályáznak majd a „legjobb páros” cím elnyerésére.

A Fortnite Duo Challenge-re a következő szabályok érvényesek: a kétfős csapatok Nintendo Switch-en játszanak egymással, a győztesek megállapításánál az összesített killek számát és a legjobb helyezést vesszük figyelembe.

Ha szeretnétek Victory Royale képernyőt villantani a PlayIT-en, akkor nincs más dolgotok, mint bevetésre jelentkezni a Fortnite standnál, ahol a játékhoz szükséges Nintendo Switch-ekről mi gondoskodunk. Ha pedig lehoztátok életetek meccsét, akkor a közönség szórakoztatására elnyomhattok élőben néhány Fortnite táncot is.