League of Legends 1v1 Aram

2019.11.23.

Természetesen Budapesten sem szeretnénk versenylehetőség nélkül hagyni az elhivatott League of Legends rajongókat, ezért egy helyszíni nevezéses 1v1 bajnokság keretében most megmutathatjátok, hogy érdemes volt több száz (vagy ezer?) órát beleölni a mainetekbe.

A bajnokágra bármilyen megkötés nélkül bárki szabadon nevezhet, azonban érdemes sietni a regisztrációval miután megérkeztetek, mert az eddigi tapasztalatink alapján elmondhatjuk, hogy az 1v1 párbajok bizony igen komoly népszerűségnek örvendenek a PlayIT Show-ra kilátogató gamerek között. Azaz, gyorsan betelnek a helyek, szóval siessetek!

Minden összecsapást az Ordító szakadékban (vagy ahogy előszeretettel emlegetik: a Gyilkos híd) szükséges lejátszani. Ha Te szeretnéd hazavinni a győzteseknek járó egyedi PlayIT Show League of Legends plakátot, akkor nincs más dolgod, mint elsőként teljesíteni a következő kihívások egyikét: első gyilkosság megszerzése, első torony ledöntése vagy az első 100 farm megszerzése.Buy now fake designer bags